Takavasemmalta toisten ohi suoraan T9- finaaliin!

5.5.2022 -
poikia käytävällä rivissä

Leppävirran Kivelän yläkoulun joukkue kiri kuin huomaamatta takavasemmalta ohi toisten joukkueiden suoraan Taitaja9 – kilpailun finaaliin.  

Valtakunnallisen Taitaja- kilpailujen yhteydessä pidettävä kilpailu on sorminäppäryyttä ja luovuutta vaativa koko yläkoulun kisa. Kolmihenkisessä joukkueessa osallistujien tulee olla 7.–9.-luokkalaisia. Kussakin joukkueessa saa olla eri luokkien ja luokka-asteiden oppilaita samasta koulusta.

Leppävirtalaiset kahdeksannen luokan oppilaat Niko Lyytinen, Niklas Monthan  ja Juho Viljakainen selvittivät tiensä finaaliin paikallis-ja aluekilpailujen kautta.

kaksi poikaa istuu pöydän ääressä

- Kaveriporukalla mietittiin, että oisi ihan kiva osallistua tähän kisaan. Yhteishengellä mentiin kisaan. Meillä on hyvä tiimi ja hyvinhän meille sitten kävi! Meidän piti tehdä erilaisia ongelmanratkaisutehtäviä, jotka liittyi erilaisiin ammatteihin. Etukäteen ei harjoiteltu, mentiin suoraan vaan syvään päätyyn.

- Ei osattu arvata ollenkaan, että meille käy näin hyvin. Mentiin kisaan ihan harjoittelematta. Mutta nyt kyllä harjoitellaan etukäteen esimerkiksi leivontajuttuja, solmujen tekemisiä, sammutuspeitteiden kasausta ja auton renkaiden vaihtamisia.

poika istuu pöydän ääressä

 - Nyt lähdetään joukkueenjohtaja Nikon johdolla finaaliin. Ja ensi vuonna lähetään samalla porukka uudelleen Taitaja9 – kilpailuihin mukaan ilman muuta. Kilpailukumppanit: olkaapa varuillanne, saatte meistä hyvän vastuksen!

Taitaja9 –finaali järjestetään Porissa 17.-18.5.2022

#taitaja2022 #taitaja9 #työniloa

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat