Savilahdessa uudet tuulet

14.9.2022
nainen ulkona hiukset avoinna

Luonnonvalo hallitsee vaikutelmaa. Isot, jopa koko seinän kokoiset ikkuna-alat ammentavat puhdasta valoa suoraan ulkoa. Luonnonvalo täyttää tilan. Seuraavaksi voi havaita avarat ja avoimet tilat. Huonekorkeus on vähintään neljä metriä ja paikka paikoin sisäkatto tulee vastaan vasta kymmenien metrien korkeuksissa. Nenään tulvii raikasta sisäilmaa. 

Yllä ensivaikutelma uudesta Savilahden kampuksesta. Meille on luotu ympäristö ja tila, jossa jossa ihminen on keskiössä. Paikka, jossa mahdollistamme oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Uuden kampuksen lisäksi myös henkilöstömme saa kokea uusia tuulia

Opinto-ohjaaja Riitta Oksman sai lukuvuoden aluksi uuden työpisteen lisäksi henkilökohtaisen uudistumishetken. Hius- ja kauneusalan opiskelijat loihtivat hänelle uuden lookin uusissa Savilahden oppimisympäristöissä.

nainen kävelee ulkona mekko päällä

Riitta-opo menossa muuttumisleikkiin

 

nainen nojailee pylvääseen

Muuttumisleikissä hiukset ja kasvot saivat hehkuvan ulkoasun

 

Kaksi naista nojaa ulkona seinäänä

Muutoksen toteuttaja Ulla ja asiakas Riitta ovat iloisen onnellisia lopputuloksesta. 

Modernit uudet tilat mahdollistavat hyvinvointiin liittyviä palveluja monin eri tavoin. Asiakaspalvelusta voi tilata hiusten kampaus-ja leikkauspalveluja, kosmetologi- ja meikkausaikoja, hierontaa, jalkahoitoja ja monia muita omaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluja. 

Rohkeasti muuntumisleikkiin lähtenyt opinto-ohjaaja Riitta oli iloinen ja yllättynyt ” Nyt kohti uutta Savilahden kampusta ja aiempi työlook sai samalla päivityksen uuteen!"

 

Tutustu hius-, kauneus- ja hierontapalveluihimme ja varaa aikasi – tervetuloa hemmotteluun!

Sijaitsemme Savilahden kampuksella Sakky Shopin yhteydessä (Valo-rakennus). Osoite on Hehkukatu 1, 70210 Kuopio.