Merkonomi Heidi Humalajoki valmistui nopeammin kuin olisi itsekään uskonut

27.5.2020 -

Varkauden kampukselta valmistunut Heidi Humalajoki ihastelee postissa saapunutta tuoretta tutkintotodistusta ja pähkäilee opintojen sujuneen vauhdikkaammin kuin olisi alunperin uskonut itsekään.

Heidi on kotoisin Karttulasta, elämä on kuljettanut Kuopioon ja Heidi perheineen muutti neljä vuotta sitten Varkauteen. Työkokemusta oli ehtinyt karttua siivoushommissa ja lasten kasvaessa alkoi tuntua oikealta ajalta kouluttautua ja hankkia ammatti.

Asiakaspalvelu on se, jonka Heidi kokee omakseen ja siksipä opinnot suuntautuivatkin liiketalouteen. Opinnot Varkaudessa olivat antoisia, kertoo vuonna 2018 opinnot aloittanut Heidi.

– Alkuun tuntui haasteelliselta, mutta sitten sain ystäviä koulusta ja opiskelusta tuli mukavaa. Olemme vieläkin yhteydessä, Heidi toteaa.

– Olin työkokeilussa kirpparilla ja sain siellä paljon kokemusta asiakaspalvelusta. Pidän siitä, että saan oikeasti auttaa asiakkaita. Samalla sain myös varmuuden siitä mitä haluan työkseni tehdä.

Ammatillinen koulutus sisältää monia työelämässä oppimisen mahdollisuuksia. Varkaudessa muutamana jouluna on yhteistyössä lähituottajien kanssa pystytetty Joulupuoti.

– Joulupuodissa työskentely oli ikimuistoista, se onkin jäänyt yhtenä parhaana asiana mieleen opiskeluajoista, muistelee Heidi.

– Välillä itsekin mietin, että oikeastiko tämä näin nopeasti onnistui. Nyt olen valmistunut ja toivon, että mahdollisimman pian työllistyn, Heidi toivoo.

Kaikille avoimia valmistujaisia juhlitaan virtuaalisesti 29.5.2020 klo 13.00 alkaen osoitteessa www.sakky.fi/valmistujaiset

Samalta kirjoittajalta

Varmuutta johtamiseen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa kasvattamaan omaa varmuutta johtajana ja kehittämään vahvasti yrityksen toimintaa

16.6.2020

Tuoreimmat