Intohimoinen ja rakas asia yhdistyy Onnellisessa ihossa

7.12.2020 -
Nainen seisoo kauneushoitolassa.

Johanna Tolonen toimii Onnellisen Ihon yrittäjänä Kuopion Niiralankadulla ja opiskelee samalla Savon ammattiopistossa yrittäjän ammattitutkintoa.

Johanna on aikaisemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hän työskenteli ihotautien poliklinikalla yli 15 vuotta. – Työni on iholla olemista edelleen, mutta nyt hieman eri näkökulmasta, naurahtaa Johanna. 

Suoritettuaan kosmetologikoulutuksen vuonna 2020 Johanna sai taitoja, joita voi yhdistää nykyisessä yrityksessä aiemman sairaanhoitajan kokemuksen kanssa. – Iho on ollut minulle aina intohimoinen ja rakas asia. Ihana, että pystyy jatkamaan sitä samaa omassa yrityksessä.

Kauneushoitolan yrittäjä vastaanotossa.

Koulutuksesta apua ja tukea hyvässä ilmapiirissä

Johannalle suositeltiin Savon ammattiopiston yrittäjän ammattitutkintoa Kuopionseudun Uusyrityskeskuksessa, kun hän oli tekemässä siellä liiketoimintasuunnitelmaa ja budjetointia kesällä 2020. -  Uusyrityskeskuksesta oli oltu yhteydessä Savon ammattiopiston kouluttajaan Pertti Puustiseen. 

Aluksi Johanna epäröi opiskelujen aloittamista, koska samaan aikaan elokuussa tapahtui oman yritystoiminnan aloittaminen.  - Pertti Puustinen kuitenkin vakuutti, että olisi hyvä tulla yrittäjyyttä tukevaan koulutukseen yrityksen alkutaipaleella, muistelee Johanna.

Johanna kokee saaneensa apua ja tukea koulutuksesta ihan kaikkeen yrittämiseen liittyvään. - Yrittämisen eri osa-alueet ovat syventyneet ja on tullut varmistusta sille, että olen oikealla tiellä. Olen ollut innoissani koulutuksesta ja ilmapiiri on ollut kannustava.

Tiivis koulutus täsmäohjauksen kera

Koulutus on ollut tiivis 4 kuukauden paketti syksyllä 2020. Lähiopetusta on ollut yksi ilta viikossa. Kouluttajat ovat tarjonneet tarvittaessa täsmäohjausta opiskelijoille. – Meillä on ollut hyvin keskusteleva ryhmä koulutuksessa, mikä on ollut erittäin tärkeää ja antoisaa. Kouluttaja Pertti on tuonut esille hyvin ja mielenkiintoisesti haastaviakin yrittämiseen liittyviä asioita.

Johanna kannustaa hakemaan koulutukseen, koska siitä saa varmuutta, realistisuutta ja paljon oppia omaan yrittämiseen. 

Koulutukseen voi tulla jo yrittäjänä toimiva tai yritystä suunnitteleva. Koulutus sopii kaikille aloille. Seuraava koulutus alkaa kesäkuussa 2022. Haku ja lisätietoja www.sakky.fi/yrat

Nainen kauneushoitolan vastaanotossa.

Onnellinen iho yrityksenä

Yrittäjä Johanna Tolonen kokee yrityksen vahvuutena empaattisuuden. Johanna haluaa tarjota laatua ja tehokkuutta asiakkailleen. Kaikki valinnat tuotesarjoihin on tehty laadun perusteella. Koneet ja laitteet ovat myös mahdollisimman tehokkaita. - Kun asiakas tulee, niin toivoisin, että hänellä olisi hyvä olla ja leppoisaa hoidossa.

Onnellinen iho tarjoaa laajan hoitovalikoiman sekä naisille että miehille. Valikoimasta löytyy perus kasvo- ja jalkahoitoja, manikyyriä ja sokerointia. Johanna tekee myös mediakaalisempiakin hoitoja esim. mikroneulaus- ja mesoterapiahoitoja sekä kemiallisia kuorintoja. Tulevaisuudessa hänellä on suunnitelmissa tarjota esteettisen puolen hoitoja mm. pistoshoitoja. www.onnellineniho.fi

 

 

Samalta kirjoittajalta