Aika onnitella ja kiittää

28.5.2020 -

Terveisiä ja kiitoksia valmistuneille, opettajille ja opintojen apuna olleille. 

Opiskelut onnellisesti takana siinäpä aihetta juhlia. Elämän mutkainen polku odottaa kulkijaa, kaikki suuret mahdollisuudet voi jo huomenna saavuttaa. 

Iso kiitos opettajille Satu Kokkoselle ja Mia Hahtalalle hyvästä ja laadukkaasta opetuksesta. Vuosi meni nopeaan ja loppui harmillisesti etuajassa poikkeustilanteen takia, mutta tutkinto todistus kädessä on nyt turvallinen ja levollinen mieli. Kiitos teille vielä kerran ja hyvää kesää!

Haluan onnitella kaikkia SOT18NA ryhmästä valmistuneita ihania ihmisiä! On ollut ilo tutustua teihin! Onnea

ISO KIITOS meidän Sot20nb ryhmän tutor opettaja Raija Saviranta!! Oot ihan paras!

Paljon onnea valmistuville tulevaisuuden työntekijöille! Toivoo: Heidi Kärkkäinen"

Kiitos Marjo-opolle! Hän on auttanut monessa asiassa opintojeni aikana. Sopiva sekoitus Muumi-Mammaa ja Pikku-Myytä. Pärjää töiukkojen ja -akkojen kanssa. ;)

Sanna Räsänen

Kiitokset ihanalle opettajalleni Sirpalle kauneudenhoitoalalla, joka on aina niin hyväntuulinen ja kannustava! Rentouttavaa kesää toivottaa Kaisu E

Kuopion valmistuva lähihoitajaryhmä (ensihoito) EH19A: ootte täyttä rautaa ja samalla kultaa koko jengi! Kaikkea hyvää, myötätuulta sekä positiivisia ajatuksia tulevaisuuteenne.

Iso kiitos Savon ammattiopiston Kuopion yksikön sosiaali- ja terveysalan opettajille, ohjaajille ja muullekin henkilöstölle. Teette työtä siihen panostaen, asiantuntevasti ja tunteet ja sydän täysillä pelissä mukana. Voin lämpimästi suositella alaa ja Kuopion yksikköä muillekin, sillä vastaanotto on siellä lämmin, homma toimii, meininki on rento ja ongelmienkin eteen tullessa asioihin paneudutaan ja niitä selvitellään yhdessä opiskelijan kanssa. Olette Kuopion yksikön tyypit siellä täyttä kultaa. Voimia kaikille tähän koronatilanteeseen ja etätyöhön- ja opiskeluun! 

Kiitos Toivalan toimipisteen Erä- ja luonto-opas opintojen opettajille Anu Huttuselle ja Juha Tarvaiselle joustavasta & lämminhenkisestä opetuksesta. t. Kati Raatikainen

Erityiskiitos Miialle otit oppilaiden huolet tosissaan ja hoidit asiat kuntoon heti!!

Kiitos kaikki sote puolen opet!!

"Onnea kaikille valmistuneille lähihoitajille!!

Sot18Na ja Lanun porukalle erityisesti.

Voimahali teille jotka ette vielä koronan takia valmistuneet. 

Kiitokset koulun ruokalan henkilökunnalle että ollaan saatu joka koulupäivä maittavat ruuat syödäksemme ja erityiskiitos menee jokaiselle sosiaali- ja terveysalan opettajalle, teillä on rautainen ammattitaito ja osaaminen ja otatte jokaisen oppilaan huomioon yksilöllisesti ja autatte kaikessa liittyipä se työssäoppimisiin, kokeisiin tai mihin vaan.

Onnea kaikille LEN17- ryhmäläisille. Kiitos Hannekselle, Jarille ja Marjolle. Olihan huikea matka!

Haluaisin kiittää opettaja Piia Erosta ja opinto-ohjaaja Mirja Hyvöstä. Antamastanne tuesta Kiitos t. Anu

Iso kiitos sille uudelle opolle, joka auttoi mua valmistumaan! KIITOS

Onnea Titta Johanna Mönkkönen. Onnea,onnea!!! Onnea jatko-opintoihin.

Tervetuloa kaikille avoimiin etävalmistujaisiin 29.5.2020 klo 13.00 alkaen osoitteessa www.sakky.fi/valmistujaiset

Samalta kirjoittajalta

Varmuutta johtamiseen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa kasvattamaan omaa varmuutta johtajana ja kehittämään vahvasti yrityksen toimintaa

16.6.2020

Tuoreimmat