Intohimoa tekemiseen! -johtamisseminaarin yhteistyökumppanit esittäytyvät

8.11.2019

Intohimoa tekemiseen -johtamisseminaari on perjantaina 15.11.2019 hotelli IsoValkeisella.

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat joka vuosi hyvät asiantuntijapuhujat.

Haluamme esitellä johtamisseminaarimme yhteistyökumppanit:

Feelback Oy

Feelback Oy on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi.

Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tietoa organisaatioiden kaikkiin tarpeisiin. Samalla autamme asiakkaitamme tekemään tiedosta johtamisen työkalun, jolla rakentaa parempaa asiakasymmärrystä, työelämää ja liiketoimintaa. Tiedolla johtaminen on intohimomme ja uskomme, että menestystä on tiedossa.

lue lisää Feelbackistä www.feelback.com

 

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja.

Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.
Lue lisää www.grano.fi
 

LähiTapiola Savo

LähiTapiola Savo on savolaisten oma Elämänturvayhtiö. Huolehdimme asiakkaidemme taloudesta, terveydestä ja turvallisuudesta intohimolla ja ammattitaidolla.

Lisätietoa LähiTapiola Savosta
 

Ropo Capital

Ropo on organisaatio, jossa tavoitteet ja vahva yrityskulttuuri ohjaavat tekemistä. Meidän yrityskulttuuri syntyy ratkaisulähtöisestä kyseenalaistamisesta, työstä innostumisesta ja voitontahdosta. Haluamme tehdä laskutuksesta asiakkaamme menestyksen tukipilarin.

Olemme tienraivaajia ja meidän mallimme ohjaa markkinoiden kehitystä – meillä on rohkeutta ja kykyä tehdä toisin. Uudistamme koko laskutuksen toimintatavan ja osoitamme, että tapamme tehdä on uusi normaali.

Meitä kutsutaan markkinahäiriköksi, mutta taustalla on vain vahva visio ja loppumaton halu tehdä paremmin. Emme ole ylläpitämässä olemassa olevaa vaan osaamme ja uskallamme muuttaa toimintamallit ja tuhota vanhan luodaksemme uutta.

Jatkuva kehitys on toimintamme perusta – joka päivä pitää olla parempi kuin eilen.

Lue lisää www.ropocapital.fi

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys, jolla on vahva suomalainen omistus. Toimipaikkaverkostoamme täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Terve Työpaikka -toimintamallimme on uusi tapa ajatella työterveyttä. Terveessä Työpaikassa työ tuottaa terveyttä ja hyvinvoivat ihmiset auttavat yhdessä organisaatiota voimaan hyvin. Työ on turvallista, sujuvaa ja tuloksellista.

Terveessä Työpaikassa on terve organisaatiokulttuuri, osaava johtaminen ja hyvä ilmapiiri. Hyvinvoivassa organisaatiossa tekemättömän työn määrä ja hinta vähenevät. Lisäksi se on haluttu kumppani ja houkutteleva työnantaja.

Lue lisää www.terveystalo.com/fi/Tyoterveys

Lisätietoa Intohimoa tekemiseen! -johtamisseminaarista www.sakky.fi/eop

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat