Pst! This event was already.

LUONTOFEST

Henkilö istuu kivellä luonnon keskellä.

Uusi Tahkon tapahtuma: LUONTOFEST

Tahkon matkailukeskuksessa järjestetään 6.–7.10. uusi luontoaiheinen viikonlopputapahtuma Luontofest. Monipuoliseen ohjelmaan sisältyy niin eräretkiä, kulttuuria kuin tietoa ja taitoa kehittäviä opastuksia. Luontofest panostaa erityisesti hämärän ajan ohjelmaan ja se sopii niin aikuisille seikkailijoille kuin lapsiperheille. Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Savon ammattiopiston Tahko Campus ja Break Sokos Hotel Tahko.

Luontofest lähti kehittymään viime syksynä Savon ammattiopiston opettaja Maija Rissasen ja Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläisen ideasta. Uudenlaisen tapahtuman ohjelmarunkoa täydennettiin talvikauden aikana, ja luontoon moniulotteisesti liittyvä ohjelmisto aktiviteetteineen ja luentoineen alkaa nyt olla valmis. 

"Halusimme panostaa erityisesti pimeän ajan tuotteistukseen, lokakuun hämäriin iltoihin ja aamuihin, jolloin Tahkon maisema on usvan peittämää. Se on pimeydessään ihanaa ja kiehtovaa vuodenaikaa", opettaja Maija Rissanen kuvailee.

"Tahkon alueella niin majoitus-, ravintola- kuin ohjelmatarjontaa kehitetään nyt isosti. Luontofest syntyi ajankohtaan, jota emme ole aikaisemmin hyödyntäneet. Tämä tapahtuma on hieno lisä alueen monipuoliseen, ympärivuotiseen tapahtumatarjontaan. Tavoitteena on tehdä Luontofestistä vuosittain lokakuussa toistuva tapahtuma", Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen kertoo. 

Eräretkiä ja elämyksiä syyshämärässä

Luontofest tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia kaikille luonnosta kiinnostuneille. Tapahtumassa voi muun muassa opetella erätaitoja, osallistua ohjatuille retkille ja luonnontuotteiden työpajaan sekä laskea Pohjoismaiden pisimmällä vaijeriliu'ulla. Erikoisia elämyksiä ovat muinaisiin Kulning-kutsuhuutoihin sekä juureviin loitsulauluihin perehtyminen. Mäkiaution rotkosta löytyy sekä taidepolku että lapsille sopiva Metsän olentojen taikapolku.

Syysluonnon upea usva on yksi Luontofestin voimavaroista. Tiedossa on myös muun muassa pimeän taivaan retkeä ja pimeän valokuvaamisen kurssi. Lauantaiaamuun herätään aamujoogan merkeissä.

Luontofest tarjoilee luontoa myös lautasella

Luontofest on myös ruoan ja juoman juhlaa. Tahkon tislaamolla on avoimet ovet ja Hophausissa pidetään iltafestit molempina iltoina. Syksyllä uudistettuna avautuvassa ravintola Hillsidessa tarjoillaan planetaarinen ja 100% kotimaisista raaka-aineista valmistettu ateriakokonaisuus. Lauantai-illan Musiikkia ja luonto lautasella -illassa kuullaan elävää musiikkia.

Luontofest, 6.–7.10.2023, Tahko, Nilsiä.  

Tutustu ohjelmaan kokonaisuudessaan!

Huonevaraukset täältä.

 

BREAK SOKOS HOTEL TAHKO

Ma­joi­tus­pa­ke­tit alk. S-etu­kor­til­la 173€/vrk/2hh. 

Hin­taan si­säl­tyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • herkullinen break aamiainen

 

Näin varaat sivuilta:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Edullisin hinta aina netistä kirjautuneena asiakasomistajana

Lisätiedot majoituspaketeista: 010 7629 550 / reception.tahkovuori@sokoshotels.fi

Savon ammattiopiston ja Break Sokos Hotel Tahkon ohella tapahtumaa ovat tekemässä Tahko.com ja Savonia AMK ja  useita muita Tahkon alueen yrityksiä. Mukaan toivotaan teeman mukaisesti muita alueen yrittäjiä ja lähialueen tuottajia. 

 

Lisätietoja:

Anna Hämäläinen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Tahko, puh. 044 719 7965, anna.hamalainen@sok.fi

Maija Rissanen, opettaja, Savon ammattiopisto, puh. 044 785 3322, maija.rissanen@sakky.fi

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Rissanen Maija
opettaja
matkailu ja ravitseminen
tutkintovastaava (erityisruokavaliopalvelujen eat, ruokapalvelujen at)
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia

Keltainen tausta, jonka edessä nainen ja teksti Ylpeästi ammattilainen.

Valmistujaisjuhlat

Tälle sivulle kootaan tiedot kaikista Savon ammattiopiston valmistujaisjuhlista.