Pst! This event was already.

Hurraa Ura! -2021

HURRAA URA! LOIKKAA VERKKOON 25.2.2021

Hurraa Ura! on vuoden suurin paikallinen rekrytointi- ja koulutustapahtuma, jota vietetään seuraavan kerran Pohjois-Savon työllisyysviikolla 25.2.2021 klo 12–16. Viime vuosina tapahtuma on järjestetty yleisötapahtumana Varkaudessa. Nyt koronavirustilanteen vuoksi Hurraa Ura! järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisesti, joten osallistua voi helposti kauempaakin!

Tapahtumassa Keski-Savon yritykset pääsevät tapaamaan työnhakijoita ja tulevaisuuden tekijöitä sekä esittelemään heille toimintaansa ja avoimia työ-, opinnäyte- ja harjoittelupaikkojaan. Paikalla on myös alueen oppilaitoksia esittelemässä koulutustarjontaansa. Hurraa Ura! on kävijöille ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma.

Tapahtuma on suunnattu kaikille työelämän teemoista kiinnostuneille, mutta erityisesti työnhakijoille, alanvaihtajille, koululaisille, opiskelijoille ja valmistuville.

Tapahtumapaikkana on Liveton virtuaalinen tapahtuma-alusta, jossa osallistujat voivat seurata lavaohjelmaa suorana ja vierailla tapahtumaan osallistuvien näytteilleasettajien osastoilla. Kävijät ja näytteilleasettajat voivat kohdata toisensa ja keskustella keskenään niin videoyhteydellä kuin chatin välityksellä.

Päivän aikana on luvassa monipuolista ohjelmaa kaikille työelämän teemoista kiinnostuneille.

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Bäck Katri
markkinointisihteeri
markkinointipalvelut
markkinointi
www-sivujen ylläpito
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70101 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia