Pst! This event was already.

Ensihuoli-webinaari huoltajille

Etualalla nuori istuu kippurassa ja pää polvissa, ja taka-alalla huoltaja istuu huolestuneena.

Maksuton Ensihuoli-webinaari antaa välineitä nuorten päihteidenkäytön ja pelaamisen sekä näistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksi ottoon. Opimme puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Webinaari antaa myös vinkkejä ja ajatuksia huoltajan omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Webinaari on suunnattu opiskelijoiden huoltajille. Webinaari on kuitenkin avoin kaikille ja mukaan kannattaa tulla, jos esimerkiksi kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Webinaari kestää 2 tuntia ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat Ehkäisevän päihdetyön EHYT ry:n asiantuntijat Harri Jukkala ja Elisa Aarnio.

Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

 

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään keskiviikkoon 21.1.2024 mennessä. Ilmoittaudu tästä (lyyti). Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Kärki Seija
opiskeluhuollon koordinaattori
opiskeluhuolto
hanketoiminta
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia