Asuminen

Nuori nainen kiven päällä koulun edessä

Savon ammattiopistolla on opiskelija-asuntola Toivalassa Siilinjärvellä. Savon ammattiopiston kampuskaupungeista Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa on myös yleisiä opiskelija-asuntoja. Lisäksi asuntoja kannattaa kysyä esimerkiksi kiinteistönvälittäjiltä ja muilta vapailta markkinoilta.

Toivalan asuntola

Toivalan asuntola sijaitsee Toivalan kampuksen yhteydessä Siilinjärvellä. Matkaa kampusalueelta Kuopioon tulee noin 15 kilometriä ja Siilinjärvelle noin 10 kilometriä.

Asuntolassa asut turvallisesti viihtyisässä ympäristössä, ja olet toisten opiskelijoiden ympäröimänä. Asunnot ovat asuinsoluja, joissa on yhden ja kahden hengen huoneita. Huoneet ovat kalustettuja.

Asuntolassa opiskelijoilla on yhteiskäytössä oleva keittiö, oleskelutilat ja suihku- ja WC-tilat. Toivalan kampuksen uudet liikunta- ja harrastetilat ovat asuntolan opiskelijoiden käytössä iltaisin. 

Asukkaaksi

Asuntolassa asuminen on perustutkinto-opiskelijalle maksutonta. 

Täytä asuntolahakemus (pdf) ja lähetä hakemus lomakkeessa olevaan osoitteeseen. Opiskelija sitoutuu noudattamaan Toivalan asuntolan järjestyssääntöjä (pdf) samalla, kun allekirjoittaa sopimuksen. 

Lisätietoja Toivalan asuntolasta antaa asumispalveluohjaaja (puh. 044 785 3092).

Asuntoja opiskelijoille

Ammattiin opiskelijoilla on mahdollisuus hakea yleisiä opiskelija-asuntoja. Kuopiossa opiskelijoita majoittaa Kuopas, Iisalmessa Petterin kulma ja Varkaudessa Wartalo

Opiskelija-asuntojen lisäksi asuntoja kannattaa etsiä myös vapailta markkinoilta.