Seurakuntien tarjoama tuki

10 nuorta seisoo selin kameraan ja pitävät toisiaan hartioilta kiinni, ilta-aurinko.

Opiskeluaika on monen nuoren elämässä aika, jolloin hän muuttaa pois kotoa ja elämässä tapahtuu myös muita uusia asioita ja mullistuksia. Maailma voi olla tuulinen. Elämässä tulee vastaan niin uusia haasteita kuin mahdollisuuksia. 

Oman elämän tutkiskelu voi aiheuttaa sekä iloa että ahdistusta. Näitä asioita ei tarvitse miettiä yksin, vaan tukenasi on muita opiskelijanuoria ja kirkon oppilaitostyöntekijöitä. Oppilaitostyöntekijöiden lisäksi voit kääntyä myös Kirkon keskusteluavun puoleen (evl.fi).

Tukenasi

Evankelis-luterilaisten seurakuntien oppilaitostyöntekijät palvelevat opiskelijoita, opettajia ja oppilaitosten henkilökuntaa. Kanssamme voit keskustella ehdottoman luottamuksellisesti kaikenlaisista sinun elämääsi liittyvistä asioista. 

Olemme läsnä kouluissa, pidämme vastaanottoja, järjestämme oppitunteja, illanviettoja ja monenlaisia tapahtumia. Toimimme yhteistyössä koulujen terveys- ja hyvinvointiryhmien, oppilaskuntien ja muiden ohjaus- ja auttamistahojen kanssa. Meidät tavoitat kouluilta päivystysaikoina tai sopimuksen mukaan.

Saat meihin yhteyden helposti ja luottamuksellisesti puhelimitse, sähköpostilla tai Yhteishenki-sivuston kautta. Samalta sivulta saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.

 

Kuopio
Oppilaitospastori Satu Karjalainen (Panu Pohjolaisen sijaisena 1.1.2023-30.6.2023)
satu.karjalainen@evl.fi |
040 484 8476

Varkaus
Seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tiina Taavitsainen 
tiina.taavitsainen@evl.fi |
040 523 7962

Siilinjärvi
 Johtava nuorisotyönohjaaja Sauli Paavilainen
sauli.paavilainen@evl.fi |
044 728 4655