Varkaus

 

Varkauden kampuksen käyntiosoite on Osmajoentie 75, 78210 Varkaus. Katso alueen havainnekartta (pdf).

Varkauden kampuksella uutta oppii niin Savon ammattiopiston että Varkauden lukion opiskelijoita. Ammatillisesta koulutuksesta valmistuu tekniikan ja liikenteen, kulttuurin, liiketalouden ja hyvinvointialan osaajia.

Varkauden kampuksen upouusi A-rakennus on Suomen toinen koulurakennus, jolle on myönnetty Joutsenmerkki. Ensimmäinen paikan kerkesi napata Savon ammattiopiston Iisalmen kampus. Varkauden kampus on saanut myös OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatin, joka luovutetaan merkkinä pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä. Katso YouTube-video Joutsenmerkin-luovutustilaisuudesta.

Varkauden kaupungin kotisivuilta löytyy tietoa kaupungin palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja asumisesta kaupungissa. Ammattiin opiskelijoilla on mahdollisuus hakea yleisiä opiskelija-asuntoja. Varkaudessa opiskelijoita majoittaa Wartalo

Mediapalvelujentuottaja-opiskelija kuvaa oppilaitoksen edessä.

Monipuolisesti opintoja

Varkaudessa voit opiskella monipuolisesti niin kokonaisia tutkintoja kuin lyhyitä korttikoulutuksia. Katso Varkauden kampuksen koulutustarjonta

rakennus, jossa pylväitä

Taitoa ja yhteyttä

Kampus tarjoaa opiskelijoille ajanmukaiset tilat ja uuden teknologian vaatimat laitteet ja koneet.  Yhteistyö alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa on tiivistä. Kampuksen opiskelijat ovat menestyneet hyvin useissa sekä kansallisissa että kansainvälisissä ammattitaitokilpailuissa. Myös opettajamme ovat tiiviisti mukana ammattitaitovalmennuksessa.

Varkauden kampuskartta suomi englanti.

Joutsenmerkki – lupaus tulevaisuudelle

Joutsenmerkin kriteerit huomioivat rakennuksen koko elinkaaren. Rakennusajan vaatimuksina ovat muun muassa materiaalien jäljitettävyys ja vähäpäästöisyys, rakennusjätteiden kierrätysmahdollisuudet ja tarkka laadunhallinta ja raportointi. Jokainen käytetty tuote ja materiaali on hyväksytettävä asiantuntijoilla.

Valmiissa tiloissa tärkeää on runsas päivänvalo, raitis sisäilma, hallittu melutaso ja tehokas energiankäyttö unohtamatta tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä. 

Lue lisää Savon ammattiopiston Joutsenmerkki-työstä

Joutsenmerkki-logo.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelut Osmajoentie 75 Varkaus, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna klo 9-15, puh.palv. klo 8-15
opiskelijapalvelut
kassapalvelut
hakupalvelut
aula-TV
arkistoasiat
PL 113 (Osmajoentie 75)
78201 Varkaus