Toivala | Siilinjärvi

Toivalan kampus sijaitsee Siilinjärvellä osoitteessa Haapamäentie 1, 70900 Toivala. Katso kampusalueen havainnekartta (pdf).

Toivala sai uudet tilat syksyllä 2017, ja uusi O-rakennus valmistui vuonna 2021. Uusi rakennus on saanut Joutsenmerkin tunnustuksena ympäristöystävällisyydestä, terveellisyydestä ja kestävästä kehityksestä.

Toivalan oppimisympäristössä opiskelee noin 1 200 opiskelijaa. Opiskelijat ja henkilökunta muodostavat tiiviin oppimisyhteisön. Kampus sijaitsee bussiyhteyksien päässä Kuopiosta 5-tien varressa. Matkaa Kuopioon tulee noin 13 kilometriä. Toivalassa on mahdollista asua maksuttomasti opiskelija-asuntolassa koulupäivien aikana. Asuntolapaikkaa haetaan erillisellä hakemuksella. 

Toivalasta on lyhyt matka useisiin yhteistyöyrityksiimme – niin Siilinjärvellä kuin Kuopiossa. Yhteistyöyritykset ovat työpaikkoina merkittävä osa koulutusta. 

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on arkipäivää koulussa. Tunnuksena pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä toimipisteelle on myönnetty OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Monipuolisesti opintoja

Toivalassa voit opiskella monipuolisesti niin kokonaisia tutkintoja kuin lyhyitä korttikoulutuksia. Katso Toivalan kampuksen koulutustarjonta

 

Opiskele Toivalan kampuksella näitä aloja:

 

Toivalan kampuksen kaksoistutkinnon suorittajat tekevät lukio-opintonsa Savilahdessa. Valitse Toivalasta esimerkiksi puutarha-ala tai talotekniikan, pintakäsittelyn, metsä- tai rakennusalan monipuoliset opinnot ja yhdistä siihen lukio.

Tiivis yhteisö

Toivala on tiivis yhteisö, jotta saat yksilöllistä ja laadukasta opetusta sekä tutustut helposti kanssaopiskelijoihisi. Toisaalta Toivala on sen verran suuri, että palvelut ja puitteet opiskelijaelämällesi ovat kunnossa. Kuopion ja Siilinjärven läheisyys varmistavat, että myös vapaa-aikasi on juuri niin vilkasta kuin itse haluat.

Timpurintien toimipiste.

Timpurintien toimipiste

Toivalassa sijaitsee myös Timpurintien toimipiste, josta löytyvät metsäkonekoulutuksen harjoitusalue, opetussaha ja sähkölaitosasentajien koulutuskenttä.

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Timpurintie 7, 70900 Toivala.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelut Haapamäentie 1 Toivala, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna klo 9-15, puh.palv. klo 8-15
opiskelijapalvelut
opiskelijatodistukset
opinto- ja koulumatkatukiasiat
metsäala
rakennus
talotekniikka
pintakäsittely
teollinen pintakäsittely
lentokoneasennus (Rissala)
luonto- ja ympäristö
maatalous
puutarha
TUVA
Pysäköintiluvat (Toivala)
Haapamäentie 1
70900 Toivala