Toivala | Siilinjärvi

Toivalan kampuksen ulkokuva.

Toivalan kampus sijaitsee Siilinjärvellä osoitteessa Haapamäentie 1, 70900 Toivala. 

Toivala sai uudet tilat syksyllä 2017, ja kampukselle rakennetaan edelleen uutta. Uusi O-rakennus valmistuu vuoden 2021 aikana ja sille haetaan ympäristömerkki Joutsenmerkkiä. Uudenaikaisessa oppimisympäristössä opiskelee noin 500 opiskelijaa. Opiskelijat ja henkilökunta muodostavat tiiviin oppimisyhteisön.

Toivalan kampus sijaitsee bussiyhteyksien päässä Kuopiosta 5-tien varressa. Matkaa Kuopioon tulee noin 14 kilometriä. Toivalassa on mahdollista asua maksuttomasti opiskelija-asuntolassa koulupäivien aikana. Asuntolapaikkaa haetaan erillisellä hakemuksella. 

Toivalasta on lyhyt matka useisiin yhteistyöyrityksiimme – niin Siilinjärvellä kuin Kuopiossa. Yhteistyöyritykset ovat työpaikkoina merkittävä osa koulutusta. 

Tiivis yhteisö

Noin 500 opiskelijan Toivala on sopivan tiivis yhteisö, jotta saat yksilöllistä ja laadukasta opetusta sekä tutustut helposti kanssaopiskelijoihisi. Toisaalta Toivala on sen verran suuri, että palvelut ja puitteet opiskelijaelämällesi ovat kunnossa. Kuopion ja Siilinjärven läheisyys varmistavat, että myös vapaa-aikasi on juuri niin vilkasta, kuin itse haluat.

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on arkipäivää oppilaitoksessa. Tunnuksena pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä toimipisteelle on myönnetty OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Timpurintien toimipiste.

Timpurintien toimipiste

Toivalassa sijaitsee myös Timpurintien toimipiste, josta löytyvät metsäkonekoulutuksen harjoitusalue, opetussaha ja sähkölaitosasentajien koulutuskenttä.

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Timpurintie 7, 70900 Toivala.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelupiste Haapamäentie 1 Toivala, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna klo 9-15, puh.palv. klo 8-15
opiskelijatodistukset
opinto- ja koulumatkatukiasiat
metsäala
teollisuus
rakentaminen
lentokoneasennus
luonto- ja ympäristö
maatalous
puutarha
VALMA
Haapamäentie 1
70900 Toivala