Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija, Kuopio (nro 717204) Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa 8.1.2024 Haku päättyy 3.12.2023 Opetusmuoto Työvoimakoulutus Tutkinto/Koulutus Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Koulutuksen kesto Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, noin 2-3 vuotta.
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, kokki, Kuopio (nro 717198) Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa 08.01.2024 Haku päättyy 3.12.2023 Opetusmuoto Työvoimakoulutus Tutkinto/Koulutus Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Koulutuksen kesto Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, noin 2-3 vuotta.
ROKKAA-hanke: Osaamiskartoitus ravintola- ja elintarvikealoille (JOTPA) Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Haku päättyy 29.05.2024
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Sykkiikö sydämesi keittiölle sekä taidokkaasti valmistetulle ruoalle? Oletko ripeä, organisointikykyinen ja sinulla on hyvä mielikuvitus? Kokkina suunnittelet ja valmistat monipuolista, ravitsevaa ja herkullista ruokaa erikoisruokavaliot huomioiden. Opinnoissasi voit suunnata osaamistasi esimerkiksi suurkeittiön tai ravintolan ruoanvalmistukseen. Hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kansainvälisyys ovat ravintola- ja catering-alan etuja. Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa Syksy 2024 Haku Yhteishaku 2024 Tutkinto/Koulutus Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Koulutuksen kesto 2–3 vuotta
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Oletko kiinnostunut myynnistä, asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta? Tarjoilijana toteutat kokemuksia ja elämyksiä: vastaanotat asiakkaat palveltavaksi ja suosittelet hyvällä tuotetuntemuksella annoksia sekä juomia aina viineistä erikoiskahveihin. Taidat niin tapakulttuurin, kattaukset kuin tarjoilijan perustehtävät. Hymy ja palvelualttius ovat valttikorttejasi. Ravintola- ja catering-alan etuja ovat hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kansainvälisyys. Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa Syksy 2024 Haku Yhteishaku 2024 Tutkinto/Koulutus Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Koulutuksen kesto 2–3 vuotta
ROKKAA-hanke: Ruoka-ala tutuksi maahanmuuttaneille (JOTPA) 7.-14.12.2023 Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Haku päättyy 03.12.2023
Pikastartti tarjoilijaksi (nro 716952) Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa 12.2.2024 Haku päättyy 21.1.2024 Opetusmuoto Työvoimakoulutus Tutkinto/Koulutus Pikastartti tarjoilijaksi
Leipomoalan erikoisammattitutkinto, kondiittorimestari tai leipurimestari (Kuopio) Koulutuspaikka Savilahti, Kuopio Paikkakunta Kuopio Koulutus alkaa Joustava aloitus Haku päättyy Jatkuva haku Opetusmuoto Päivä- ja monimuoto Tutkinto/Koulutus Leipomoalan erikoisammattitutkinto Koulutuksen kesto Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, noin 1 vuosi, aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan.