Esihenkilötyö ja johtaminen | Liiketalous

Työelämä ja osaamistarpeet ovat jatkuvassa muutoksessa

Savon ammattiopistossa on erittäin laaja sisältötarjonta johtamisen valmennukseen. Valittavanasi on 15 erilaista johtamisen aihetta johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa – mikä tai mitkä niistä vastaavat juuri sinun tarpeisiisi?

Koulutuspäivät koostuvat mm. luennoista ja pienryhmäkeskusteluista. Päivitämme esihenkilötyön ja johtamisen koulutusaiheitamme säännöllisesti vastaamaan työelämän tarpeisiin. Koulutuksiin voi osallistua joustavasti työn ohessa Teamsillä. 

Omien kampuksiemme lisäksi järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Useat koulutukset ja koulutusaiheet toteutamme tarvittaessa verkkovälitteisesti Teamsillä. Toteutamme koulutuksia myös työpaikoille asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoissammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa (pdf) sinulla on mahdollisuus opiskella laaja-alaisesti johtamisen ja kehittämisen aihealueita. Koulutuspäivät ovat käytännönläheisiä ja rakentuvat monipuolisesta työskentelystä: luennot, harjoitukset ja pari-, ryhmä- ja yhteiskeskusteluista. Koulutuspäivien tehtävät liittyvät suoraan sinun omaan työhösi ja sinun osaamisen kehittämiseen.

Tämä koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle esihenkilö, yrittäjä tai yritysjohtaja. Koulutukseen voit osallistua työn ohessa ja sen kesto sekä sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti. Koulutus on maksuton oppisopimuksella niin opiskelijalle kuin työnantajallekin. 

Hae koulutukseen mukaan!

Kolme henkilöä oppilaitoksen edustalla.

Kehitä ja verkostoidu

Hyvä esihenkilö saa oman työyhteisönsä loistamaan! Tavoitteiden saavuttaminen, työyhteisöjen kehittyminen ja henkilöstön hyvinvointi ovat johtajien vastuulla. Siksi on tärkeää, että olet valmis täydentämään osaamistasi – itsesi ja koko organisaation hyväksi.

Savon ammattiopiston johtamisen koulutuspäiviin osallistuu useilta eri ammattialoilta esihenkilöitä ja asiantuntijoita. Koulutuksessa sinulla on hyvä mahdollisuus verkostoitua, oppia toisten kokemuksista ja saada vertaistukea omaan johtamistyöhön.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä toimivia tarvitaan aina työelämässä kaikilla eri aloilla. Tutkinnon suorittaja voi toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa tai henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Koulutukseen voit osallistua työn ohessa ja sen kesto sekä sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti. Koulutus on maksuton oppisopimuksella niin opiskelijalle kuin työnantajallekin. 

Liiketoiminnan eat

Monipuolinen tutkinto työelämään

Voit valita tutkinnosta työtehtäviesi mukaan osaamisalan:

 

Jokaisessa osaamisalassa on useampia tutkinnon osia, joista valitaan kaksi mukaan tutkintoon. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (pdf-esite) on tarkoitettu päivittäisjohtamisen tehtävissä eri toimintaympäristöissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla työskenteleville. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneella on perustiedot esihenkilötyöstä. Hän osaa suunnitella, ohjata ja kehittää työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita. 

lähiesimiestyön ammattitutkinto

Käytännönläheinen esihenkilökoulutus

Tutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa: lähiesimiehenä toimiminen ja neljä valinnaista tutkinnon osaa, joista valitaan kaksi.

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • asiakassuhteiden hoito 
  • henkilöstötyö
  • kehittämissuunnitelma  
  • toiminnan kannattavuus

 

Aloita lähiesimiestyön ammattitutkinnon opiskelu sinulle sopivana aikana. Hae koulutukseen!

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Lehtoranta Petri
suunnittelija
liiketalous
yritysyhteydet
asiakkuuksien hoitaminen
myynti ja markkinointi
räätälöidyt työyhteisövalmennukset ja koulutukset
liiketalouden tutkintokoulutukset
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Kuva yhteystiedosta Ahonen Satu
Ahonen Satu
opettaja
liiketalous
tutkintovastaava (lähiesimiestyön at)
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio
Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Muiniekka Sirpa
opettaja
liiketalous
tutkintovastaava (johtamisen ja yritysjohtamisen eat, liiketoiminnan eat)
Business Center
PL 87 (Microkatu 1, G-osa)
70211 Kuopio

Oppisopimuksella maksuttomasti

Savon ammattiopistossa kaikki tutkinnot ja tutkintojen osat ovat maksuttomia oppisopimuksella. Sinulle ja työnantajalle ei tule osallistumis- tai ilmoittautumismaksuja. Lisätietoa oppisopimuksesta täällä