Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Matkaoppaana Turkissa korona-aikana Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 14.1.2022
Juomien myynti- ja tarjoilu Fuengirolassa, Espanjassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 13.5.2019
Ravintola- ja catering-alan töissä Unkarissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 20.3.2019
Pala kakkuu ja kulttuurii Budapestissä Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 1.10.2018