Taitaja9 Seppopeli

12.10.2020
Kaksi opiskelijaa tuulettaa.

Taitaja9 on koko yläkoulun juttu! Kilpailuun osallistutaan kolmen hengen joukkueilla ja kaikkien tulee opiskella samassa koulussa. 
Taitaja9- kilpailut on peruskoulun 7-8-9- luokkalaisille tarkoitettu iloinen kädentaitokilpailu, josta nopeimmat joukkueet selvittävät tiensä finaaliin. 
Finaali järjestetään toukokuussa 2021 Oulussa, Taitaja- tapahtuman yhteydessä. 

 

Taitaja9 Seppopeli viisaasti - taitavasti - turvallisesti

Joulukuun aikana selvitetään Taitaja9 Seppopelin avulla virtuaalisesti Savon alueen mestarit ja kolme (3) nopeinta joukkuetta alueelta jatkaa Taitaja- tapahtuman yhteydessä järjestettävään finaaliin. 

Peliin ilmoittaudutaan ennakkoon ja liitytään koodin avulla. Peliin osallistuminen onnistuu kätevästi opettajan tai opon kanssa oppitunnin aikana omalla koululla, toteutuksen kesto 45min. 

Ilmoittautuminen

Joukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa TAITAJA9 ilmoittautuminen

Kilpailupäivä Kuopiossa ja Varkaudessa on 10.12.2020.
Ilmoittautumisaikaa on 20.11.2020 saakka. Kutsu kilpailuun ja tunnukset peliin lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostitse opettajalle. Joukkueiden tunnistamistietojen takia on tärkeä nimetä kapteeni ja tämän s-posti jo ilmoittautumisvaiheessa.
Joukkue kilpailee mahdollisuuksien mukaan omalla koululla, koululle sopivana ajankohtana. Joukkueen ilmoittanut opettaja saa tunnukset sähköpostissa. Tunnuksilla jokainen joukkue kirjautuu sisään. 

7.-9.-luokkalaisista koostuva 3-henkinen kilpailujoukkue voi olla seka-, poika- tai tyttöjoukkue. Voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella tietyn määrän joukkueita, mikäli sinulla on useampia innostuneita, voit avata uuden lomakkeen (lähetettyäsi ensimmäisen lomakkeen tiedot). Joukkueiden lukumäärää ei ole rajoitettu.

Pelin pelaamiseen järjestetään koulujen yhteyshenkilöille lyhyitä, noin 30 minuutin ennakkoinfoja, joihin osallistuminen on vapaaehtoista. Ilmoittautuminen infoihin ennakkoon.

Lisätietoja:

Kuopio

Varkaus

Lue lisää