Savon ammattiopisto saavutti pronssia Taitaja2022-menestyksestä

16.11.2022

Skills Finland palkitsi Taitaja2022-kilpailussa menestyneet koulutuksen järjestäjät ammatillisen koulutuksen seminaarissa.

Taitaja2022-kilpailussa Porissa parhaiten menestyneet koulutuksen järjestäjät palkittiin opetus- ja kulttuuriministeriön ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian järjestämässä ammatillisen koulutuksen seminaarissa Joensuussa 16.11.2022.

Savon ammattiopisto sijoittui kolmanneksi: joukkue saavutti yhteensä 10 mitalia Taitaja SM- finaaleissa, 4 kultaa, 3 hopeaa ja 3 pronssia.

Tuloksiin vaikuttivat kilpailussa saavutetut kulta-, hopea- ja pronssimitalit sekä keskiarvoa parempien kilpailusuoritusten määrä. Tulokset on saatu CIS-pisteenlaskujärjestelmästä. 

Palkinnon luovuttivat Opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Petri Lempinen sekä Skills Finlandin hallituksen puheenjohtaja Marja Vartiainen ja toiminnanjohtaja Maria Ekroth.
Palkinnon vastaanottivat Savon koulutuskuntayhtymänjohtaja Heikki Helve ja Savon ammattiopiston apulaisrehtori Jukka Kosunen.
 

– Menestys on tulosta Savon ammattiopiston hienosta työstä huippuosaajien kouluttamisessa. Ammattitaitokilpailut ovat olleet tärkeä osa arkea, semifinaaleihin osallistuvien määrä on kasvanut, meillä on ollut kilpailijoita ja eksperttejä kansainvälisissä kilpailuissa ja vuonna 2024 Taitaja-kilpailu järjestetään Kuopiossa, kuntayhtymän johtaja Heikki Helve kommentoi tulosta sekä samalla onnittelee ja kiittää kaikkia hienosta yhteistyöstä.

ryhmä ihmisiä palkintojen kanssa.

Lisätietoja
Heikki Helve
Savon koulutuskuntayhtymän johtaja

044 785 3050
heikki.helve@sakky.fi

Lue lisää

Yhteishaku 2024 on alkanut

Olisitko tulevaisuuden timanttinen timpuri, trendihiusten leikkaaja, tukkimetsää ison moton kahvo

20.2.2024