Savon ammattiopisto ja Varkauden lukio palaavat lähiopetukseen

28.7.2020

Aloitamme uuden lukuvuoden normaalisti lähiopetuksena.

Jatkavilla opiskelijoilla koulu alkaa pääsääntöisesti maanantaina 10. elokuuta. Varkauden lukion kaikki opiskelijat aloittavat 10.8. Uusilla opiskelijoilla koulu alkaa 6.8. Valintapäätöskirjeessä olevat aloituspäivän tiedot ovat voimassa. Aloituspäivän kokoontumiseen liittyviin tietoihin voi kuitenkin tulla tarkennuksia vielä erikseen omalta alalta. Uudet opiskelijat saavat nämä opiskelun tarkennetut ohjeet Wilma-viestinä ennen torstaita 6.8.

Vaikka opiskelijat palaavat kouluun ja henkilökunta työpaikoilleen, etenemme varovaisesti uuden lukuvuoden aluksi. Minimoimme tartuntariskejä erilaisin toimenpitein. Muun muassa asiakaspalvelupisteisiimme on asennettu pleksit, opiskelijoiden ja henkilökunnan ruokailuja on porrastettu sekä noudatamme hygienia- ja väljyysohjeita. Lukuvuoden aluksi myös isot yhteiskokoontumiset on kielletty. Sairaana ei oppilaitoksen tiloihin saa tulla, vaan on parempi pysyä kotona.

Jos olet saapunut Suomeen tai muutoin vieraillut maassa, joiden kohdalla on matkustusrajoituksia, sinun on jäätävä 14 vuorokauden omaehtoiseen karanteeniin. Karanteeniaika alkaa siitä, kun olet saapunut rajan yli Suomeen. Päivittyvät matkustusrajoitemaat löydät muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta. Karanteeniaikana on jäätävä kotiin opiskelemaan. Ole tästä yhteydessä opettajaasi. Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion karanteenilinja poikkeaa tässä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksesta, joka mahdollistaa lähiopetukseen palaamisen jo karanteeniaikana.

Haluamme taata, että kouluun ja työpaikalle on mahdollisimman turvallista saapua.

Opiskelijat, muistakaa seurata myös Wilma-viestejänne. Tilanteiden muuttuessa tai tietojen päivittyessä käytämme myös Wilmaa tiedotuskanavana.

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Hakutoimisto, hakutoimisto@sakky.fi
Avoinna arkisin klo 9.00-15.00
hakupalvelut
yhteishaku
jatkuva haku
opiskelijavalinta-asiat
Sähköposti: hakutoimisto@sakky.fi
PL 113 (Osmajoentie 75 A)
78201Varkaus

Ajankohtaista

Taitaja2021-joukkue

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon Suom

17.3.2021