Mitalikahvit ja stipendit koko Taitaja 2023 -joukkueelle!

15.5.2023
Savon ammattiopiston Taitaja 2023 -joukkue portaikossa mitalit kaulassa.

Tänään meillä oli ilo juhlistaa Savon ammattiopiston Taitaja Mästare 2023 -joukkueen saavutuksia mitalikahvien ja stipendien merkeissä. Koko joukkueen panostus kilpailuun ja heidän osaamisensa ovat olleet huipputasoa Taitaja 2023 -kisoissa.

Kilpailijat kertoivat, että Taitaja-kisoihin osallistuminen on ollut tosi hyvä kokemus. Vaikka osallistuminen ja itsensä voittaminen ovat olleet tärkeintä, niin on syytä myös olla ylpeä mitalista:

-Voittaminen oli parasta! iloitsee Andreas.

Kilpailu ei ole pelkästään voittamista, vaan se on tuonut monia muitakin hyötyjä opiskelijoille. Ella kertoo, että hänen paineensietokykynsä on kehittynyt kisojen aikana ja hän jopa nautti siitä. Se on varmasti tärkeä taito, joka tulee olemaan hyödyksi työelämässä jatkossakin.

Tämä kokemus auttaa kilpailijoita ymmärtämään oman alansa vaatimuksia ja kehittymään entisestään. Topi ajattelee positiivisesti, vaikka harmitteli sitä, että mitali jäi yhden pisteen päähän:

- Oli hienoa nähdä oman alan taso!

Camilla on myös sitä mieltä, että Taitaja-kisat ovat olleet erinomainen kokemus työelämän kannalta. Ei ole epäilystäkään, että tämä kokemus on auttanut heitä kehittämään taitojaan ja valmistautumaan tuleviin haasteisiin työelämässä.

Onnittelut vielä kerran koko joukkueelle hienosta suorituksesta! Toivomme, että tämä kokemus on antanut teille rohkeutta, itseluottamusta ja intoa jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita. Olemme ylpeitä teistä ja tiedämme, että teistä tulee loistavia ammattilaisia alallanne.

 

Taitaja2023 - kilpailuista Savon ammattiopiston joukkue saavutti mitaleita seuraavasti:

 

🥇 Ville Metsoharju, Kulta, Laji 105 Metsäkoneen käyttö

🥉 Juuso Hänninen, Pronssi, Laji 205 Tietokoneet ja verkot

🥇 Naruemon Hakkarainen, Kulta, Laji 306 Puhdistuspalvelu

🥉 Melaine N'guessan Epse Silvast, Pronssi, Laji 306 Puhdistuspalvelu

🥇 Andreas Korhonen, Kulta, Laji 316 Kiinteistönhoito

🥉 Rasmus Mönkkönen, Pronssi, Laji 316 Kiinteistönhoito

🥇 Camilla Laukkanen, Kulta, Laji 404 Maalaus ja tapetointi

Lue lisää

Onnea valmistuneille!

Savon ammattiopistosta on kevään 2023 aikana valmistunut upea joukko ammattilaisia.

29.5.2023