Luomuaamupuuro antaa opiskelijoille virtaa aamusta alkaen

21.9.2023
Luomupuuro lautasella voisilmällä.

Savon ammattiopiston Lounasravintola Silmusta kerrotaan, että opiskelijat kiittävät vilpittömästi aamulla tarjolla olevasta luomupuurosta. Myös koulumme lounasruuat saivat opiskelijoilta erityismaininnan viime kevätjuhlassa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kouluterveyskysely kertoo, että lapsilla ja nuorilla on yhä yleisempää jättää arkena aamupaloja ja koululounaita väliin. Me Savon ammattiopistossa haluamme varmistaa, että opiskelijat saavat virtaa koulupäivään aamusta alkaen. Moni opiskelija nukkuu pitkään ja heräilee vasta koulumatkalla, joten nälkä saattaa yllättää vasta koulussa.

Opiskelijat ovat kertoneet lounasravintolamme henkilökunnalle, että saavat paljon virtaa opiskeluun ja jaksavat paremmin kouluarkea, kun saavat koulusta lounaan lisäksi myös aamupuuron.

Puuroa on tarjolla ravintoloissamme Kuopion, Varkauden ja Toivalan kampuksillamme. Se on maksutonta perustutkinto-, TUVA-, Telma- ja lukio-opiskelijoille. Henkilökunta ja muut kuin ilmaisen aterian piiriin kuuluvat opiskelijat voivat nauttia puuron voi hintaan 1,60 euroa ja silloin hintaan sisältyy myös kahvi.

Lue lisää kattavista ravintolapalveluistamme.

 

 

Lue lisää