Kesän jälkeen takaisin kouluun

3.6.2021
Nainen laittaa maskia kasvoilleen.

Uudet opiskelijat aloittavat opinnot heinäkuussa HOKS-keskustelulla (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma). Keskustelu käydään tutoropettajan kanssa.

Valmistaudumme siihen, että aloitamme uuden lukuvuoden lähiopetuksessa.

Jatkavat opiskelijat aloittavat opintonsa annettujen ohjeiden ja lukujärjestyksen mukaisesti.

Opiskeluhuolto on mukana, kun lähiopetus alkaa elokuussa.

 

Koronajory kokoontuu ma 19.7.

Savon ammattiopiston koronajohtoryhmä kokoontuu ma 19.7. ja käy läpi koronaan liittyvät valtakunnalliset ja alueelliset ohjeet.

Tiedotamme koronatilanteesta ja mahdollisista toimenpiteistä heti kokouksen jälkeen opiskelijoita Wilma-tiedotteella. Muista siis tarkistaa Wilman tiedotteet! Laitamme yleisen tiedotteen myös sakky.fi-sivulle ja sosiaalisen median kanaviimme.

 

Muistetaan turvallisuus

Jos matkustat kesällä ulkomaille, toivomme sinun huomioivan ennen opiskelemaan paluuta 14 vrk karanteeniajan. Karanteenia on hyvä noudattaa, vaikka olisit saanut kaksi negatiivista testitulosta tai olisit saanut kaksi koronarokotetta. Ulkomaan matkustuksen osalta noudatamme myös kansallisia ohjeita ja suosituksia.

Koulussa pitää edelleen noudattaa hyvää käsihygieniaa ja välttää alle kahden metrin etäisyyttä toiseen henkilöön. Jos riittävän etäisyyden pitäminen ei ole mahdollista, käyttäkää maskia.

 

Opiskelijoiden kansainvälisyys / Lähtevät opiskelijat

  • Ulkomaan matkustuksen osalta noudatamme kansallisia ohjeita ja suosituksia.
  • Pitkien opiskeluvaihtojen, jotka ovat alkamassa syksyllä 2021, valmistelua voidaan jatkaa.
  • Kohdemaiden tilanne pandemian suhteen on vaihteleva myös EU-alueella: maakohtaisia suosituksia ja rajoituksia seurataan.
  • On toivottavaa, että lähtevät opiskelijat ottavat koronarokotukset mahdollisuuksien mukaan ennen lähtöä.
  • Monet maat vaativat negatiivista koronatestitulosta kaikilta maahan saapuvilta matkustajilta. Savon ammattiopisto ei maksa näitä testejä, vaan ne ovat opiskelijan itse kustannettavia. 

Lue lisää