Heikki Vienola valittu Savon koulutuskuntayhtymän hallintojohtajaksi

12.5.2022
Nuorehko vaalea mies henkilö puku päällä.

Savon koulutuskuntayhtymän hallintojohtajaksi on valittu oikeustieteen ja yhteiskuntatieteiden maisteri Heikki Vienola. Vienola aloittaa virassaan loppukesästä 2022 hallintojohtaja Timo Lampisen siirtyessä eläkkeelle.  

”Otan ilolla vastaan tehtävän toisen asteen koulutuksen parissa. Koulutuksella on keskeinen merkitys tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen yhteiskunnan rakentumisessa. Luomalla mahdollisuuksia elinikäiselle oppimiselle sekä ammatillisessa koulutuksessa että lukio-opinnoissa varmistamme osaltaan myös edellytykset maakunnan elinvoiman ylläpitämiseen ja kasvattamiseen”, sanoo Vienola.

Koulutuksella on keskeinen merkitys tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen yhteiskunnan rakentumisessa.

Hallintojohtaja johtaa Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion tukipalveluja, joihin kuuluu hallinto-, henkilöstö-, ravintola-, talous-, tietohallinto-, ja tilapalvelujen henkilöstö päälliköineen. Hän kuuluu johtoryhmään ja toimii tarvittaessa kuntayhtymän johtajan sijaisena.

Vienola siirtyy Savon koulutuskuntayhtymän virkaan Kuopion kaupungin hallintojohtajan paikalta.

”Olemme iloisia, että saamme joukkoomme laaja-alaisen osaajan, jolla on hyvä kokemus kunnallishallinnosta ja vahva kehittämisnäkemys toisen asteen koulutukseen. Kestävän tulevaisuuden tekeminen vaatii hyvää joukkuepelaamista Sakkyn sisällä sekä laaja-alaista sidosryhmien tuntemista, joista Vienolalla on vahvat näytöt”, iloitsee kuntayhtymän johtaja Heikki Helve.

”Savon koulutuskuntayhtymä on aktiivinen ja vahvasti kehittyvä toimija, joka katsoo ja uskoo tulevaisuuteen. Tuleva työ tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, uuden oppimista sekä haastaa myös jatkuvaan itsensä kehittämiseen”, kertoo Vienola.

Savon koulutuskuntayhtymän hallitus teki hallintojohtajan viran täyttämisestä yksimielisen päätöksen kokouksessaan 29.4.2022.

 

Lisätietoja

Kuva yhteystiedosta Helve Heikki
Helve Heikki
kuntayhtymän johtaja
kuntayhtymän yleisjohto
kuntayhtymäpalvelujen kehittäminen
strateginen kehittäminen
luottamushenkilötoiminta
markkinointipalvelut
sisäinen tarkastus
turvallisuus
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70101 Kuopio

Lue lisää