Luomua ravintola

Runsas aamupalapöytä, jossa on leipää, vihanneksia jne.

Luomua ruokalistalle ilman lisäkustannuksia? Sopivia luomutuotteita ammattikeittiöille? Näkyvyyttä luomun käytölle? Liittymällä Portaat luomuun -ohjelmaan saa vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin. Yksikin luomu on hyvä asia!

”Portaat luomuun ohjelmaan kuulumalla Palmian asiakkaat vakuuttuvat, että luomuraaka-aineiden ja -tuotteiden käyttöä kehitetään ja lisätään pitkäjänteisesti. Mukana olo auttaa myös Palmian omaa henkilökuntaa ponnistelemaan koko ajan luomun hyväksi. Se tarjoaa myös verkoston, jossa voi yhdessä muiden toimijoiden kanssa pohtia luomuasioita.”

Tiina Ahola, Palmia, Catering-palvelut, suunnittelija

Puutarhuri pitää basilikaa kädessä.

Liittymällä mukaan, saatte

  • näkyvyyttä
  • kilpailuvaltin
  • työkalun Oiva-tarkastuksiin
  • tunnustusta osaamisellenne
  • luotettavuutta luomuviestintään
  • tietoa.

 

Lisäksi olette mukana kehittämistä ammattikeittiöille sopivia luomutuotteita ja luomumarkkinoita sekä luomassa vastuullista tulevaisuutta.

Ohjelmassa on mukana jo yli 2400 toimipaikkaa ja sitä ylläpitää Savon Koulutus Oy.

Portaat kolmen tähden Luomua ravintolaksi 

Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille hyvä työkalu luomun käytön lisäämisessä ja keittiön kestävän kehityksen toimintojen kehittämisessä. Ohjelma ohjaa tekemään vastuullisia hankintaratkaisuja, viestimään luomusta oikein ja luotettavasti, tarjoaa tiedotusaineistoa ja auttaa löytämään sopivia luomutuotteita sekä oikeita yhteistyökumppaneita.

Kaikki ohjelmaan liittyneet toimipaikat löytyvät uudesta Luomua ravintola -hakupalvelusta. Hakupalvelu lisää luomua tarjoavien ruokapalveluiden ja ravintoloiden löytymistä ja antaa lisänäkyvyyttä. Hakupalvelussa kuluttajille keittiöiden luomun käytön määrä ilmoitetaan Luomua-tähdillä. Kolme tähteä tarkoittaa, että ruokapalvelussa käytetään runsaasti luomutuotteita.

Ohjelmaan liittyminen tapahtuu vaivattomasti verkossa. Portaita on kaikkiaan kuusi ja niitä edetään omaan tahtiin, sopivien luomutuotteiden löytyessä.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Arolaakso Anu
projektipäällikkö
kehityspalvelut
EkoCentria
hanketoiminta
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70401 Kuopio

Luomua-ravintola-logo.