Varkauden lukion ylioppilaita juhlitaan etänä la 5.6.

23.4.2021
ylioppilaslakki ja koivunoksa.

Varkauden lukion kevään 2021 ylioppilaita juhlitaan lauantaina 5. kesäkuuta klo 12 alkaen. 

Kevään 2021 ylioppilaat lakitetaan lukion salissa. Rajoitusten vuoksi salissa ovat vain tuoreet ylioppilaat, heidän lakittajansa sekä mahdolliset juhlassa esiintyjät.

Ylioppilaan mukana koululle voi tulla yksi läheinen: läheinen ohjataan lukion luokkatilaan seuraamaan juhlaa etäyhteydellä. Henkilömäärä luokissa on rajattu, ja kaikkien on käytettävä maskia.

Muille läheisille, sukulaisille, ystäville ja tuttaville etäyhteys mahdollistaa juhlan seuraamisten ja siihen osallistumisen maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Perjantaina 23.4.2021 kerroimme, että koko ylioppilasjuhla järjestetään etäyhteydellä. Nyt annettava tieto poikkeaa tästä. Koronatilanne on tällä hetkellä paranemaan päin koko Suomessa, ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilannearvio on rohkaiseva (psshp.fi).

Seuraamme koko ajan tilannetta, olemme yhteydessä viranomaisiin ja olemme valmiudessa huomioimaan mahdolliset muutokset nopeasti. Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta. Teemme kaikkemme, jotta ylioppilaat ja heidän läheisensä saavat ikimuistoisen juhlapäivän.

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Leinamo Pasi
lukion johtaja
Varkauden lukio
opetuksen hallinto
lukujärjestykset (Varkauden lukio)
turvallisuuden yksikkövastaava (Osmajoentie 75, Varkaus)
PL 113 (Osmajoentie 75)
78201 Varkaus

Lue lisää