Ryhmäohjauspalvelu yrityksille

Kaksi naista ja yksi mies seisovat ja katsovat hymyillen kameraan.

Tarjoamme yrityksille maksutonta ryhmäohjauspalvelua, jonka avulla työnantaja ja työntekijät saavat lisätietoa osaamisen kehittämiseen. Yritys voi parantaa kilpailukykyään tarjoamalla henkilöstölle kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia. Yrityksen positiivinen suhtautuminen koulutuksiin vaikuttaa työntekijöiden sitoutumiseen ja on tärkeä vetovoimatekijä myös silloin, kun uusia osaajia halutaan rekrytoida. 

Ryhmäohjauksessa tuomme esille, mitä tarjottavaa koulutuskentällä on työntekijöiden osaamisen vahvistamisessa. Työn ja toimintaympäristön muutokset haastavat meitä uudelleenorientoitumaan ja kehittämään uudenlaisia taitoja ja käytänteitä. Koulutus ja osaamisen kehittäminen ovat tässä tärkeässä roolissa. 

Pilotti ryhmäohjaus rakennustyömaa

Ryhmäohjaus räätälöidään yrityskohtaisesti ja se järjestetään lähitoteutuksena. Ryhmäohjauksen osallistujiksi tavoitellaan erityisesti enintään yleissivistävän koulutuksen käyneitä (mm. kansakoulu, peruskoulu, ylioppilastutkinto). Palvelun kohderyhmään kuuluvat yritykset, joiden yksittäisen toimipisteen henkilöstömäärä on 5-149 hlöä. 

Palvelu on yrityksille ja ryhmäohjauksiin osallistuville maksutonta.  Voit tilata palvelun yrityksellesi ottamalla suoraan meihin yhteyttä. 

Pilotin toteutusaika on 1.1.2023-30.6.2024. 

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Jäntti Jonna
työelämäkoordinaattori
yrityspalvelut
PL 87 (Hehkukatu 1)
70211 Kuopio