Matkalla Taitajiin…..

15.4.2016

Krista Hautamäki ja Karita Palanne ovat Taitaja 2016 finalisteja Savon koulutuskuntayhtymän Iisalmen yksiköstä. Tytöt opiskelevat kolmatta vuotta ja valmistuvat tänä keväänä lähihoitajiksi, sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmasta.Vaikka kokemusta on karttunut mm. semifinaaleista, odottelee varsinainen urakka Seinäjoella, kun Taitaja finaali huipentuu toukokuussa. 

Tytöt harjoittelivat tällä viikolla Iisalmen Hepokatti Päiväkodin eskariryhmän kanssa.

Taitajat olivat suunnitelleet lapsille puolen tunnin ohjelman, johon sisältyi mm. hippasta, tuoksujen tunnistusta, silmät sokkona esineiden tunnistusta, temppurataa ja tanssia.

Ohjelman suunnitteluun oli edellisenä päivänä käytetty puoli tuntia ja valmisteluun pihalla käytettiin saman verran aikaa. Finalisteja valmentavat Iisalmen opettajat Päivi Niskanen ja Tarja Röynä.

Lapset ihastuivat ohjelmaan niin, että innokkaimmat suorittivat rataa useamman kerran ja kisaa varten harjoitus vahvisti osallistujien vahvuudet ja vielä hiottavat asiat.

Seuraava harjoitus kisaparilla on ensi viikolla, mutta se jäi vielä salaisuudeksi, jotta kisanomainen tunnelma tehtävissä säilyy.

Onnea matkaan Krista ja Karita, sekä valmentajat Tarja ja Päivi sekä kaikki Savon ammatti- ja aikuisopiston finalistit.

Samalta kirjoittajalta

Varmuutta johtamiseen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa kasvattamaan omaa varmuutta joht

16.6.2020

Tuoreimmat