Yhteisöohjaaja

Etsitkö mahdollisuutta vaikuttaa yhteisöjen hyvinvointiin? Avoinna oleva tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden toimia yhteisöohjaajana Varkaudessa. Liity joukkoomme ja ole osa yhteisöllisen työn kehittämistä Sakkyn Varkauden kampuksella!

Savon koulutuskuntayhtymä hakee yhteisöohjaajaa määräaikaisen työsuhteeseen ajalle 2.5.2024 - 31.7.2025 tai sopimuksen mukaan Varkauteen.

Yhteisöohjaaja toimii yhteisöllisen työn tekijänä ja kehittäjänä Sakkyn Varkauden kampuksella. Työ on ensisijaisesti yhteisöjen ohjaamista, mutta siihen voi sisältyä myös yksilöohjausta. Työtä tehdään pääasiassa Sakkyn Varkauden toimipisteessä. Yhteisöohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä toisen, Kuopion kampuksella toimivan yhteisöohjaajan ja muiden yhteisöllisyyttä edistävien hankkeiden ja toimijoiden kanssa.

Valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa esimerkiksi ohjaus- tai kasvatusalalta. Eduksi katsotaan kehittävä työote ja kokemus hanketyöskentelystä.

Lisäksi valittavalta odotetaan

-kohtaavan, yhteisöllisen työn ja ohjaamisen osaamista
-osaamista yhteistyöstä nuorisotyön kanssa ja moniammatillisessa tiimissä toimimisesta
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-kohtaamistaitoja vaihtuvissa ympäristöissä
-kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimejä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Sijainti
Varkaus
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Oppimispalvelut, Oppimispalveluiden hallinto
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
2.5.2024 - 31.7.2025 tai sopimuksen mukaan
Tehtäväalue
Opetus- ja kulttuurialan muut tehtävät
Työskentely
Kokoaikatyö