Ravintolatyönjohtaja

Savon koulutuskuntayhtymä hakee ravintolatyöjohtajaa 1.1.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Varkauteen.

Työympäristönä toimii Varkauden kampuksen lounasravintola ja kahvila Helmi. Työkavereiksi saat rempseän ja iloisen porukan, joiden kanssa luodaan maittavaa lounasruokaa ravintolan moderneissa työtiloissa. Tehtävässä sinulla on välitön työnjohto, ja vastuu ruoka- ja palvelutuotannosta. Työtehtävissä osallistut ruoka- ja palvelutoiminnan päivittäisiin käytännön töihin. Tehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistuksesta asiakaspalvelutehtäviin. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista edistävä työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkeamme. Työ on päivätyötä arkisin, joten viikonloput ovat vapaita.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta ja tehtävien edellyttämää työkokemusta toimialaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote ja terveydentilaa koskeva selvitys.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Hakemukset tehtävään pyydämme toimittamaan 28.9.2023 klo 12.00 mennessä. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Sijainti
Varkaus
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintolapalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
1.1.2024 alkaen toistaiseksi
Tehtäväalue
Opetus- ja kulttuurialan muut tehtävät
Työskentely
Kokoaikatyö