Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja 3.1.2022 alkaen toistaiseksi Savon ammattiopistoon Kuopioon.

Opinto-ohjaajan työhön sisältyy opiskelijoiden ohjauksen lisäksi mm. tiedottamista, markkinointia sekä työelämä- ja verkostoyhteistyötä. Lisäksi valitun opinto-ohjaajan tehtäviin sisältyy Sakky:n opiskelijakuntatoiminnan koordinointi yhteistyössä toimipisteiden opiskelijakuntatoiminnasta vastaavien ja Salkku ry:ssä toimivien opiskelijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen).

Opiskelijakuntatoiminnan koordinointiin liittyvät työtehtävät edellyttävät ajoittain liikkumista kuntayhtymän eri toimipisteissä, joten valittavalta henkilöltä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisen oppilaitoksen opinto-ohjaajan työstä. Lisäksi odotamme yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Palvelussuhteen ehdot: OVTES osio C

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Palkan lisäksi:
Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Työn tyyppi
Vakinainen
Sijainti
Kuopio
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
3.1.2022
Tehtäväalue
Opetus- ja kulttuurialan muut tehtävät
Työskentely
Kokoaikatyö