Laitoshuoltaja

Savon koulutuskuntayhtymä hakee laitoshuoltajaa 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi Toivalaan.

Savon ammattiopiston Kuopion toiminta siirtyy suurelta osin vuonna 2022 valmistuvalle Savilahden kampusalueelle, jossa ammattiopiston opiskelijoita tulee olemaan kirjoilla arviolta 3 500 ja henkilökuntaa 450. Osittain toimintaamme on 1.8. - 31.12.2022 välisen ajan Savon ammattiopiston, Presidentinkatu 3 tiloissa.

Työskentelet koulurakennusten ylläpitosiivouksen parissa ja tarvittaessa lounasravintolan avustavissa tehtävissä. Työtä tehdään kokoaikaisesti säännöllisenä päivätyönä arkisin ja viikkotyöaika on 38,25 h. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista ajava työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkea.

Valittavalta edellytetään toisen asteen soveltuvaa ammatillista koulutusta ja tehtävien edellyttämää työkokemusta toimialaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisaatiokykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla!

Työn tyyppi
Vakinainen
Sijainti
Siilinjärvi
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintolapalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
Tehtäväalue
Laitos- ja välinehuoltajat, Matkailu- ja elinkeinotoimi
Työskentely
Kokoaikatyö