Koulutussihteeri

Savon koulutuskuntayhtymä hakee koulutussihteerin sijaista Kuopioon ajalle 3.1. - 31.8.2022. Tehtävä on päätoiminen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta, hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää toimisto-ohjelmien käyttötaitoa.

Keskeiset työtehtävät:
Opiskelijarekisterin hallintaan, opiskelijahakuun ja koulutusten käynnistämiseen, seurantaan ja raportointiin, sidosryhmäyhteistyöhön, todistusten tekoon, opiskelijoiden asiakirjojen arkistointiin, tilastointiin, tiedonsiirtoihin ja koulutustarjontaan liittyvät sihteeripalvelut. Tehtävien hallinta edellyttää hyvää organisointitaitoa, asiakaspalvelutaitoa ja järjestelmällistä työotetta.

Sijoituspaikka työtehtävän alkaessa: Kuopio
Palvelussuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla!

Hakemukset koulutussihteerin tehtävään pyydämme toimittamaan 8.12.2021 klo 16.00. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella.

Työn tyyppi
Määräaikainen
Sijainti
Kuopio
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut, Opiskelija- ja toimistopalvelut
Työn kesto
3.1.2022 - 31.8.2022
Tehtäväalue
Muu hallinto- ja toimistotyö
Työskentely
Kokoaikatyö