Kokki, oppisopimus

Oletko kiinnostunut työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta? Sakky tarjoaa oppisopimuspaikan kokiksi opiskelevalle henkilölle Kuopion Savilahdessa! Liity joukkoomme ja kehitä osaamistasi työn ohessa!

Savon koulutuskuntayhtymä etsii oppisopimuksella kokiksi haluavaa motivoitunutta tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopion yksikköön. Työsuhteen kesto ja aloitus sovitaan oppisopimuksen mukaiseksi.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista sekä yhteisistä tutkinon osista. Oppisopimuskoulutuksen kesto on n. 2-3 vuotta. Koulutuksen kestoon vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen. Neuvomme sinua tarvittaessa oppisopimuskoulutukseen hakeutumisen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa opinnot työpaikalla, missä jokainen päivä on täynnä oppimista, haasteita ja kasvamista. Saat henkilökohtaista ohjausta tehtävään valitulta työpaikkaohjaajalta, joka tukee sinua kasvussasi ammattilaiseksi. Me uskomme oppimiseen tekemällä. Saat vastuuta ja konkreettisia työtehtäviä, jotka vastaavat tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimuksia.

Työympäristönä toimii Savilahden kampuksen uusien ravintoloiden Bistro - kahvila Hehku, Parvi ja Loisto. Työkavereiksi saat rempseän ja iloisen porukan, joiden kanssa luodaan maittavaa lounasruokaa ravintolan moderneissa työtiloissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistuksesta asiakaspalvelutehtäviin. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista edistävä työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkeamme. Työ on päivätyötä arkisin, joten viikonloput ovat vapaita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Sijainti
Kuopio
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintolapalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
1.8.2024
Tehtäväalue
Ruokapalvelut
Työskentely
Oppisopimus