Kokki

Sakky etsii kokkia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Toivalan kampukselle Siilinjärvelle! Työ on kokoaikainen päivätyö - Viikonloput ovat vapaat!

Savon koulutuskuntayhtymä hakee kokkia 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Siilinjärven Toivalaan.

Työympäristönä toimii Toivalan kampuksen lounasravintola. Työkavereiksi saat rempseän ja iloisen porukan, joiden kanssa luodaan maittavaa lounasruokaa ravintolan moderneissa työtiloissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistuksesta asiakaspalvelutehtäviin. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista edistävä työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkeamme. Työ on päivätyötä arkisin, joten viikonloput ovat vapaita.

Valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa ja tehtävien edellyttämää työkokemusta toimialaan liittyvissä tehtävissä. Lisäksi edellytämme hygieniapassia. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen työ- ja tutkintotodistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Sijainti
Siilinjärvi
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintolapalvelut
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
1.8.2024
Tehtäväalue
Ruokapalvelut
Työskentely
Kokoaikatyö