hallintosihteeri

Savon koulutuskuntayhtymä hakee hallintosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan Kuopioon.

Hallintosihteerin tehtävät koostuvat kuntayhtymän yleishallintoon liittyvistä toimistotehtävistä muun muassa päätösten valmistelusta. Tehtävään kuuluu myös palkkasihteerin tehtävät.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella joulukuussa. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Hakijan tulee kertoa hakemuksessa työkoke-muksestaan ja siitä, miksi on kiinnostunut tehtävästä.

Tehtävävään valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus hallinto- ja palkkasihteerin tehtävistä sekä Dynasty for SQL-asianhallintajärjestelmän tai vastaavan käytöstä. Lisäksi edellytetään yleisten tietoteknisten sovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteisuuteen ja itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä järjestelmällistä ja huolellista työotetta.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen työn ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen koulutusorganisaation tukipalveluissa.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjes-tämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Hakemukset hallintosihteerin tehtävään pyydämme toimittamaan 3.12.2021 klo 12.00. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Työn tyyppi
Vakinainen
Sijainti
Kuopio
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut, Henkilöstöpalvelut
Työn kesto
3.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Tehtäväalue
Muu hallinto- ja toimistotyö
Työskentely
Kokoaikatyö