Englannin ja ruotsin kielen päätoiminen tuntiopettaja

Savon ammattiopisto etsii nyt englannin ja ruotsin kielen opettajaa! Meillä pääset luomaan kiehtovaa ja innostavaa oppimisympäristöä opiskelijoille yhdessä kollegoidesi kanssa. Tule mukaan luomaan merkityksellisiä oppimiskokemuksia!

Savon ammattiopisto hakee englannin ja ruotsin kielen päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Kuopioon.

Englannin ja ruotsin kielen opettajana tehtäviisi kuuluu ammatillisiin perustutkintoihin kuuluvien yhteisten tutkinnon osien kielten opetuksen suunnittelu, toteutus ja arviointi. Tehtäviin kuuluu tärkeänä osama myös tuen ja ohjauksen tarjoaminen opiskelijoille kielten opiskelussa. Lisäksi tehtävään kuuluu yhteistyö eri toimijoiden kanssa mm. opetuksen laadun kehittämisessä ja hyvien käytäntöjen jakamisessa. Opetustyöhön voi sisältyä myös ammatillisia kieliä. Opetusta on mahdollisesti myös Toivalan kampuksella.

Tehtävä ollut haussa ajalla 7.3.-21.3.2024. Hakuaikaa jatketaan ajalle 29.3.-15.4.2024 klo 9.00. Aikaisempaan hakuun 21.3.2024 klo 12.00 mennessä tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaiset. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan nimittää määräaikaisesti henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävään valittavalta edellytetään kelpoisuutta englannin ja ruotsin kielen opettamiseen. Eduksi katsotaan verkko-opetuksen osaaminen sekä työkokemus ammatillisesta oppilaitoksesta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta. Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Sijainti
Kuopio
Organisaatio
Savon koulutuskuntayhtymä, Oppimispalvelut, Yhteiset opinnot
Organisaatioyksikkö
Savon koulutuskuntayhtymä
Työn kesto
1.8.2024 alkaen
Tehtäväalue
Aineenopettajat ja lehtorit
Työskentely
Kokoaikatyö