Virtuaalinen opotunti by Jennysvoices

nainen hattu päässä

Yläkoulun opinto-ohjaaja:

Suomen yläkouluille järjestetään virtuaalinen opotunti keskiviikkona 6.10. klo 13–13:30
Juontajana tunnettu tubettaja, ääninäyttelijä Jennysvoices.

Livelähetyksen aikana Jenny kertoo itsestään ja ammatillisesta koulutustaustastaan. Livelähetyksessä käydään myös läpi muutama koulujen etukäteen lähettämistä kysymyksistä.

Tilaisuus sopii erityisesti 9-luokkalaisille, joilla valinta on ensi keväänä edessä. , Myös  7 ja 8-luokat ovat myös sopiva kohderyhmä.

Voit ilmoittaa koulusi tapahtumaan tämän linkin kautta: opotunti by JennysVoices  

Juontajan taustaa
Tubettaja Jenny Pitkänen viihdyttää Jennysvoices YouTube kanavallaan nuoria, imitoimalla 90- ja 2000-luvulta tuttuja piirroshahmoja. Pitkänen on itseoppinut ääninäyttelijä. Pitkäsen YouTube-kanavalla on 138 000 tilaaja ja yli 49 miljoonaa katselukertaa

Kampanjan taustaa

Osaavan työvoiman kysyntä Suomessa kasvaa. Haluamme tarjota opinto-ohjaajille välineitä, joilla auttaa suurten valintojen edessä olevia nuoria. YouTube-livestreamit ovat jatkumoa olemassa olevalle #väylätauki -konseptille ja kampanjoille, joita on toteutettu jo vuodesta 2018 lähtien. Nyt tavoitteena on päästä lähelle nuoria puhumaan heidän tulevaisuudestaan sekä vahvistaa heidän omaa uskoaan itseensä ja lisätä kiinnostusta peruskoulun jälkeisille jatko-opinnoille.

Lisätietoja:

Hanna-Mari Bennick, 040 554 3003 hanna-mari.bennick@amke.fi

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Bäck Katri
markkinointisihteeri
markkinointipalvelut
markkinointi
www-sivujen ylläpito
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70101 Kuopio

Muita tulevia tapahtumia

Käsiä lyömässä yhteen.

Hyvinvointivirtaa viikko 40

Ammatillisen koulutuksen Hyvinvointivirtaa-teemaviikko kokoaa opiskelijoita opintojen alussa yhteen, antaa mahdollisuuden ryhmäytymiseen sekä opiskelijoiden ja henkilöstön tutustumiseen. Perinteinen teemaviikko nostaa toiminnallisella tavalla esille terveyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden teemoja