Hyvän olon talo | Kuopio

Hyvinvointituotteita ja kukkien terälehtiä.

Tervetuloa virkistymään ja rentoutumaan! Meillä Savon ammattiopiston kosmetologi-, parturi-kampaaja- ja hierojaopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat harjoitustöitään opettajien ohjauksessa.

Opiskelijamme ovat tulevia kauneus- tai hyvinvointialan ammattilaisia, ja tarjolla on monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja kasvohoidoista hierontaan ja kampaamopalveluista juhlameikkeihin.

Kauneus

Kosmetologiopiskelijamme tekevät rentouttavia kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitoja. Hoidot pehmentävät ja kiinteyttävät ihoasi, virkistävät mieltäsi ja antavat aikaa itsellesi. Toteutamme myös juhlameikit ja -kampaukset. 

Hiukset    

Hyvinvoivat hiukset – parempi mieli. Anna opiskelijoidemme taikoa hiuksesi kuntoon! Parturi-kampaajaopiskelijat toteuttavat asiakastöinä hiusten leikkauksia ja värjäyksiä sekä erilaisia hoito-, värjäys-, kihartamis- ja partakäsittelyjä. Toteutamme kauniit kampaukset kaikkiin tilaisuuksiin.

Hieronnat

Hierojan ammattitutkintoa ja erikoisammattitutkintoa  suorittavat opiskelijat  tekevät osa- ja kokohierontoja, kireiden lihasten venyttelyjä, erilaisia lämpö- ja kylmähoitoja sekä kylpyjä , TNS-sähkökipuhoitoja, teippausta ja kinesioteippausta. Meiltä saat myös ohjeita tuki- ja liikuntaelimistön omahoitoon.

Lisätietoja ja varaukset

Lisätietoja palveluista ja varaukset saat numerosta 044 785 3112.

Sijaitsemme Savilahden kampuksella SakkyShopin yhteydessä (Valo-rakennus).
Osoite on Hehkukatu 1, 70210 Kuopio.