Hyvän olon talo | Kuopio

Hyvinvointituotteita ja kukkien terälehtiä.

Tervetuloa virkistymään ja rentoutumaan Hyvän Olon Taloon! Hyvän Olon talo on hoitola, jossa Savon ammattiopiston kosmetologi-, parturi-kampaaja- ja hierojaopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat harjoitustöitään opettajien ohjauksessa.

Opiskelijamme ovat tulevia kauneus- tai hyvinvointialan ammattilaisia, ja tarjolla on monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja kasvohoidoista hierontaan ja kampaamopalveluista juhlameikkeihin.

Hinnasto, lisätiedot ja varaukset

Löydät hinnaston, lisätiedot ja varauskalenterin
Hyvän olon talon omalta sivulta.

Varauksia voi tehdä myös puhelinnumerosta 044 785 3112. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

Yhteystiedot

Presidentinkatu 1, ovi i5
70100 Kuopio
Puh. 044 785 3112

Kauneus

Kosmetologiopiskelijamme tekevät rentouttavia kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitoja. Hoidot pehmentävät ja kiinteyttävät ihoasi, virkistävät mieltäsi ja antavat aikaa itsellesi. Toteutamme myös juhlameikit ja -kampaukset. Katso kauneudenhoitopalvelujen hinnasto (pdf). 

Tutustu palveluihin >>

Hiukset    

Hyvinvoivat hiukset – parempi mieli. Anna opiskelijoidemme taikoa hiuksesi kuntoon! Parturi-kampaajaopiskelijat toteuttavat asiakastöinä hiusten leikkauksia ja värjäyksiä sekä erilaisia hoito-, värjäys-, kihartamis- ja partakäsittelyjä. Toteutamme kauniit kampaukset kaikkiin tilaisuuksiin.

Tutustu palveluihin >>

Hieronnat

Hierojan ammattitutkintoa ja erikoisammattitutkintoa  suorittavat opiskelijat  tekevät osa- ja kokohierontoja, kireiden lihasten venyttelyjä, erilaisia lämpö- ja kylmähoitoja sekä kylpyjä , TNS-sähkökipuhoitoja, teippausta ja kinesioteippausta. Meiltä saat myös ohjeita tuki- ja liikuntaelimistön omahoitoon.

Tutustu palveluihin >>