Sammakkolampi | Kuopio

Sammakkolammentien kampuksen ulkokuva.

Sammakkolammentien kampuksen käyntiosoite on Sammakkolammentie 2, 70200 Kuopio.

Sammakkolammentien kampus sijaitsee Puijon tornin juurella Puijonlaaksossa. Matkaa Kuopion torille tulee pari kilometriä. Koulun kanssa samassa rakennuksessa on ravintola Savonia.

Pitkät perinteet

Kampuksella on pitkät perinteet opin tuojana, sillä yksikkö on aloittanut toimintansa vuonna 1972 Kuopion hotelli- ja ravintolakouluna.

Kampukselta on valmistunut työelämään tuhansia tarjoilijoita, kokkeja, hotellivirkailijoita, esimiehiä, baarimestareita ja matkailun ohjelmapalvelujen tuottajia, luonto-ohjaajia sekä matkailuvirkailijoita. Koulutamme nykyään myös kotityö- ja puhdistuspalvelujen osaajia.

Korostamme oppimista käytännön työn avulla, mihin Ravintola Savonia tarjoaa hyvät mahdollisuudet. Lisäksi opiskelijat työskentelevät käytännön työtehtävissä koulun opetuskeittiöissä, opiskelijaravintolassa ja alan yrityksissä.

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on Sammakkolammentiellä arkipäivää. Tunnuksena pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä oppilaitokselle on myönnetty sekä Vihreä Lippu että OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Lisätietoja

Yhteystiedolla ei ole omaa kuvaa
Opiskelijapalvelupiste Sammakkolammentie 2 Kuopio, opiskelijapalvelut@sakky.fi
Avoinna ma-to klo 9-11 ja klo 12-15, pe suljettu, puh.palv. klo 9-15
opiskelijapalvelupiste
opiskelijatoditukset
opinto- ja koulumatkatukiasiat
matkailu ja ravitseminen
puhtaus- ja kiinteistöpalvelut (puhtauspalvelut)
oppisopimuspalvelut
PL 87 (Sammakkolammentie 2)
70101 Kuopio