Sähköturvallisuustutkinto 1, ST1 - 21.4.2022

Paikkakunta
Kuopio
Kohderyhmä

Sähköturvallisuussäädökset edellyttävät, että sähkötöiden johtajalla ja käytön johtajalla on oltava riittävä kelpoisuus, joka osoitetaan arviointilaitoksen antamalla pätevyystodistuksella. Pätevyystodistuksen saaminen edellyttää koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi sähköturvallisuustutkinnon suorittamista. Sähköturvallisuustutkintojen järjestämisestä huolehtii Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes).

Toteutus

Torstaina 21.4.2022 klo 12-15
Sähköturvallisuustutkinnolla tarkoitetaan tutkintoa, jolla osoitetaan sähkötöiden turvallisuuteen liittyvien säännösten, määräysten ja ohjeiden tuntemus.
Sähköturvallisuus 1 = yleistutkinto

Sähköturvallisuustutkinnot ovat kaksiosaisia. Tutkintoihin sisältyy täydennys- ja vaihtoehtotehtäviä sekä tehtäviä, joihin on vastattava kirjallisesti tai laskennallisesti.
Sähköturvallisuustutkinnon ensimmäiseen osaan sisältyy sähkötöihin liittyvät hallinnolliset määräykset ja sähkötyöturvallisuus.
Sähköturvallisuustutkinnon toiseen osaan sisältyvät muut sähköturvallisuuteen liittyvät määräykset ja ohjeet. Lisäksi tutkinnoissa edellytetään yleistä sähkötekniikan osaamista.
Sähköturvallisuustutkinnon hyväksytty suorittaminen edellyttää molemmista osista erikseen noin kahden kolmasosan pistemäärää maksimipistemäärästä. Tukes päättää tutkinnon tarkat hyväksymisrajat.

Lisätietoja koulutuksesta

Koulutuspäällikkö Marko Haataja puh. 044 785 3278
Opettaja Jouko Niskanen puh. 044 785 3371
s.postit: etunimi.sukunimi@sakky.fi tai kurssit@sakky.fi

Hinta
225,00 € (sis.alv24%)
Koulutuspaikka
Kuopio
Ajankohta
21.4.2022
Haku päättyy
17.04.2022