Kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutus (nro 718159))

sakky logo
Koulutus alkaa
Joustava aloitus
Tutkinto/Koulutus
Kone- ja tuotantotekniikan koulutus
Koulutuksen kesto
Koulutuksen kesto yksilöllinen.
Koulutukseen voi jättää hakemuksia jatkuvasti.
Koulutusaika: Koulutuksen aloitus sopimuksen mukaan.
Paikkakunta
Kuopio
Kohderyhmä

Koulutukseen valinnan edellytyksenä on alan pohjakoulutus tai työkokemus kone- ja tuotantotekniikasta. Lisäksi voidaan huomioida muu teknisen alan kokemus tai koulutus sekä kiinnostus kone- ja tuotantotekniikkaan liittyvistä työtehtävistä.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksen ensisijainen tavoite on täydentää ja syventää aiempaa kone- ja tuotantotekniikan osaamistasi vastamaan tämän päivän työelämän vaatimuksia ja työllistyä osaamista vaativiin tehtäviin.

Koulutuksen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka huomioi aikaisemman osaamisen. Koulutus sisältää opiskelijalle kohdennetun teoriaosaamisen päivityksen, oppilaitoksen työsalissa tapahtuvan käytännön harjoittelun nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla sekä työssäoppimisen. Työssäoppiminen toteutetaan pääosin pohjoissavolaisissa teknologia-alan yrityksissä.

Koulutuksen jälkeen työskentelet kokoonpano- ja asennustyössä tai koneiden ja laitteiden osien valmistustehtävissä eri työmenetelmillä (esim. särmäämällä, hitsaamalla tai koneistamalla; manuaali tai cnc-koneilla).

Toteutus

Koulutusjärjestelyt:
- päivittäinen opiskeluaika koululla päiväopiskelua 35h/viikko
- työssäoppimisen aikana noudatetaan yrityksen työaikajärjestelyjä, pääosin (1- 2 vuorotyö)/ 40 h/viikko)

Koulutuspaikka: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, 70210 Kuopio

Työllisyysnäkymät:
Teknologiateollisuus on Pohjois-Savon suurin teollinen työllistäjä. Alan työllisyystilanne on kehittynyt kokonaisuutena erinomaiseksi; alan osaajille on työtä tarjolla.

Lisätietoja koulutuksesta

Halutessasi voit käydä tutustumassa Kone- ja tuotantotekniikan koulutukseen oppilaitoksessamme!

Hitsaus- ja levytyöt Miika Räsänen puh. 044 785 4173, miika.rasanen@sakky.fi
Koneistus Mauri Lukkarinen puh. 044 785 4259, mauri.lukkarinen@sakky.fi tai
Jari Tuhkanen puh. 044 785 3138, jari.tuhkanen@sakky.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa
Ulla Saastamoinen, puh. 0295 043 688, ulla.saastamoinen@te-toimisto.fi

Koulutuspaikka
Savilahti, Kuopio
Opetusmuoto
Työvoimakoulutus
Hakemismenettely

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN koulutukseen on jatkuva haku, kuitenkin 30.11.2023 mennessä
Haku työvoimakoulutukseen

sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakas > Haussa oleva työvoimakoulutus > valitse oikea koulutus (Sanahakuun koulutuksen numero 703975) > Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.

Suunniteltu valinta-aikataulu: Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi -palvelun kautta, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi - Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus

Huomioitavaa

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta. Tähän liittyen voit sopia koulutukseen hakeutumisen kirjaamisesta työllistymissuunnitelmaasi Oma asioinnissa.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kielitaitovaatimus
Haku päättyy
Jatkuva haku