Hygieniapassikoulutus ja -testi 29.5.2024, Kuopio

Paikkakunta
Kuopio
Kohderyhmä

Työssään hygieniaosaamistodistusta tarvitsevat henkilöt. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Toteutus

To 29.5.2024
Koulutus klo klo 8.15–14.45
Testi klo15.15
Luokkatila B2OP04 (B-rakennus)
Hehkukatu 1, Kuopio
Huom. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Saavu paikalle hyvissä ajoin. Pääsisäänkäynti on C-ovesta. Opettaja tulee noutamaan koulutukseen tulijat pääaulasta n. klo 8.05.
https://sakky.fi/fi/kuntayhtyma/kampukset/saapuminen-ja-pysakointi-savilahdessa-kuopio

Elintarvikehygieenisellä osaamisella tarkoitetaan elintarvikealan työntekijöiden jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä sekä ajankohtaisten alaa koskevien muutosten huomioimista osana yrityksen omavalvontaa. Käytännön hygieniaosaaminen on sitä, että hygieniapassilla osoitettuja tai muuten hankittuja tietoja ja taitoja noudatetaan jokapäiväisessä työssä.

Elintarvikehygieenistä osaamista testataan seuraavilta aihealueilta:
- mikrobiologia
- ruokamyrkytykset
- hygieeniset työtavat
- henkilökohtainen hygienia
- puhtaanapito
- omavalvonta
- lainsäädäntö

Lisätietoja: Ruokavirasto

Lisätietoja koulutuksesta

Kouluttaja Anna-Riitta Meuronen
puh. 044 785 3191
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Hinta
Koulutus+testi 117,00 € (sis.alv24%)
Koulutuspaikka
Savilahti, Kuopio
Ajankohta
29.5.2024
Haku päättyy
27.05.2024