Hygieniapassikoulutus ja -testi 23.2.2022, Kuopio

Paikkakunta
Kuopio
Kohderyhmä

Työssään hygieniaosaamistodistusta tarvitsevat henkilöt. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Toteutus

23.02.2022 klo 8.00-16.00
Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio.

Koulutus klo 8.00-14.30
Testi klo 15.00-16.00

Elintarvikehygieenisellä osaamisella tarkoitetaan elintarvikealan työntekijöiden jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä sekä ajankohtaisten alaa koskevien muutosten huomioimista osana yrityksen omavalvontaa. Käytännön hygieniaosaaminen on sitä, että hygieniapassilla osoitettuja tai muuten hankittuja tietoja ja taitoja noudatetaan jokapäiväisessä työssä.

Elintarvikehygieenistä osaamista testataan seuraavilta aihealueilta:
- mikrobiologia
- ruokamyrkytykset
- hygieeniset työtavat
- henkilökohtainen hygienia
- puhtaanapito
- omavalvonta
- lainsäädäntö

Lisätietoja: Ruokavirasto

Lisätietoja koulutuksesta

Kouluttaja Anna-Riitta Meuronen
puh. 044 785 3191
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Hinta
Koulutus+testi 115,00 € (sis.alv24%)
Testin uusinta 30,00 € (sis.alv24%)
Laskutus toteutuksen jälkeen.
Koulutuspaikka
Kuopio
Ajankohta
23.2.2022
Haku päättyy
20.02.2022