Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Hola! - Terveiset esikoulusta Fuengirolasta Vaihtojakso esikoulussa Fuengirolassa antoi meille rohkeutta. Kommunikointitaitoja ilman yhteistä kieltä. 5.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Sosiaali- ja terveysalan opintoja virtuaalisesti Varkaudessa Miten sosiaali- ja terveysalan palvelut järjestetään Suomessa ja Alankomaissa? 28.5.2021
Tietäjät tietää Tietäjät tietää. Koulumaailmassa kun koittaa maaliskuu voi sanoa, että maaliskuusta on vain silmänräpäys suvivirteen. Suvivirrestä ei päivääkään. 31.5.2020
Uutisia VISIONääreiltä - Uutiskirje 2 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston tuoreet kuulumiset uutiskirjeestämme: 26.5.2020
Uutisia VISIONääreiltä -uutiskirje 1 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston kuulumiset uutiskirjeestämme. 26.5.2020