Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Tablettien käyttöön tutustumassa Itävallassa Tämä täydennyskoulutusjakso on rahoitettu Varkauden lukion Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle -hankkeesta "Kestävän kehityksen ja kansain 25.11.2019
Participation of young people with challenges – Tokat, Turkey 29.4-4.5.2019_VOL 2. Terveisiä Turkista! 30.4.2019
Telmalaiset Tallinnassa #2 Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.4.2019
Ravintola- ja catering-alan töissä Unkarissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 20.3.2019