Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
VALMA valmistautuu kesään! Sakkyn kevätlukukausi päättyy pe 28.5. VALMAssa kevätjuhlaa juhlitaan Teamsin välityksellä omista luokista käsin. 27.5.2021
Koronatilanteesta huolimatta ja juuri siksi Se on halipatsuippaa Oppilaitos Vamos- hankkeesta piiiiitkästä aikaa!! 9.4.2020
PYSÄHDYTÄÄNKÖ KESKEYTYSKAHVEILLE? - Yksilövalmennusta keskeytyksen ajalle Oppilaitos- Vamos hankkeen tavoitteena on vähentää pudokkuutta opinnoista. 3.3.2020
Duuni edellä jouluun Olen tonttu tarkkasilmä, osaan monta seikkaa. Näin mä jousta sipsutan ja heitän kuperkeikkaa. 20.12.2019