Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Sakkyssä kysyttiin opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta Sakkyssä toteutettiin tänä poikkeustilan keväänä 2020 opiskelijakysely, jonka avulla saatiin arvokasta tietoa opiskelijoiden kokemuksista etäopiske 27.5.2020
Mikä kehon osa? No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin. 7.5.2019
Taas yksi näyttö takana Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana! 25.4.2019
Kivun hoidon menetelmiä Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa. 28.3.2019
Vaasan opintomatka 20.3. - 21.3.2019 Savon ammattiopiston Kuopion yksikön sähkö-, ICT- sekä turvallisuusala ovat mukana Yhdessä oppimisen -pilotissa, jossa tavoitteena on kehittää uusi 28.3.2019