Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Uusia elämyksiä Opiskelijoiden toiveena oli päästä ratsastamaan, ja heidän toiveistaan tuli totta. 7.11.2019
Mikä kehon osa? No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin. 7.5.2019
Taas yksi näyttö takana Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana! 25.4.2019
Kivun hoidon menetelmiä Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa. 28.3.2019