Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Kuperkeikkojen kevät Taitaja 2020-blogissa kirjoitettiin kummallisen kevään käänteistä sanoilla, "kun tulevaisuus tekee kuperkeikan". Taitaja2020 jää välistä, seuraavat 20.4.2020
Juomien myynti- ja tarjoilu Fuengirolassa, Espanjassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 13.5.2019