Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
TVET 4.0 projektitapaaminen Saksassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 4.4.2019
EMEU -Fiber Optics and Cabeling course in Savo Vocational College Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 5.10.2018
Valmiina lentoon "Onnea ja menestystä koko joukkueelle, nouskaa siivillenne- Elämä kantaa!" - toivotti yksi joukkueenjohtajista, kun hetki sitten tapasimme joukkuee 11.5.2018
Taitaja2018 lähenee- uuden joukkueenjohtajan terveiset Savon ammattiopistolla on vankka tausta ammattitaitokilpailuihin osallistumisessa. 3.4.2018
Rakennusalan opiskelija Bilbaossa Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF-hankkeesta (2016-1-FI01-KA102-022330) 13.11.2017